hhsnake0 Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Nie wiem co tam deusx namieszałeś ale do niedawna mogłem wchodzić na ogam po przez linka : ogam.pl Teraz niestety nie da się już i trzeba wpisywać ogam.online....Niby szczegół ale szybciej wchodziło ogam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Nowy serwer, inna konfiguracja - domena ponownie skonfigurowana, do 24 godzin będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Deusx nadal nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ponownie ustawiłem rekordy, jak nie będzie nadal działać do 24 godzin skontaktuje się z registratorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 21 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Apache is functioning normally jak wpisałem ogam.pl tak mi sie wyswietliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Powinno już działać bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi