marshall Napisano 17 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 @ DropShot : (11 styczeń 2013 - 10:54 )no fakt. newbie zaorał ss. Zegnam frajerów, Nie mam zwyczaju dyskutować z debilami dłużej niz to konieczne @ DropShot : (11 styczeń 2013 - 10:55 )w ci**ę mnie możecie pocałować. tylko se modry umyjcie hamy je***e. Pozdro Kasia. Prsekonałam się, że nie warto tu być, banda hamów Niewiem co dopisywac wiecej....wszystko chyba jak na tacy Winiu i Alwego dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Warn x2, kolejna tego typu obraza skończy się okresową blokadą. Co do płci, nie nasz interes. hhsnake0 i Dexter_97 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Warn x2, kolejna tego typu obraza skończy się okresową blokadą. Co do płci, nie nasz interes. Więcej się to nie powtórzy. Poniosło mnie.Wszystkich którzy poczuli się urażeni Przepraszam hhsnake0, Dexter_97 i shinobi dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi