oremi Napisano 15 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Mam taki pomysł aby usprawnić gre najsłabszym graczom tj nowym aby na wstępie nie musieli klikać bez sensu badań, bo przecież polega to jedynie na klikaniu, dać im szanse na szybszy rozwój np. możliwość rozbudowania poniższych technologi na zadany level za drobną opłatą np 20 astatów Oczywiście zamiennie tzn aby nie płacić za to astatmi, można wprowadzić to aby Nowe konto np po 2 mieiącach od wprowadzenia NOWEGO UNI miało w standardzie przebadane poniższe technologie.Technologia szpiegowska do 8 levTechnologia komputerowa do 8 levTechnologia bojowa do 10 levTechnologia ochronna do 10 levOpancerzenie do 10 levTechnologia energetyczna do 12 levTechnologia nadprzestrzenna do 8 levNapęd spalinowy do 8 levNapęd impulsowy do 6 levNapęd nadprzestrzenny do 8 levTechnologia laserowa do 12 levTechnologia jonowa do 5 levTechnologia plazmowa do 7 levMiędzygalaktyczna Sieć Badań Naukowych brakTechnologia Ekspedycji brakRozwój grawitonów do 1 levMam tym samym nadzieje że takie ułatwienie spowoduje iż NOWY GRACZ z miejsca zrobi badania i zacznie latać, co napewno wpłynie na to, że ilość flot wzrośnie. Dexter_97, DarkPassenger, Zgred i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 15 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 no jedyny pomysł oremiego ktory mi sie podoba Plusik za to W sumie po pewnym czasie od startu konto mogło by miec juz czesc badan zrobionych i jakas surke w banku : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 15 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 To co tutaj napisałeś, to jest chwila badania, a po co deusx-owi dowalać pracy? Niech się lepiej zajmie czymś bardziej przydatnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 15 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Wg mnie rozsądnym pomysłem byłoby stworzenie kolejki badań dla nowo założonych kont, powiedzmy kolejka 5-10 w okresie pierwszych 3 dni. DarkPassenger i Zgred dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nowynowy Napisano 15 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Wg mnie rozsądnym pomysłem byłoby stworzenie kolejki badań dla nowo założonych kont, powiedzmy kolejka 5-10 w okresie pierwszych 3 dni. To jest rozsądniejsze z tym że dałbym kolejkę wszystkim (z czystej uczciwości) bo i tak dobremu graczowi coś się buduje parę tygodni i pilnuje tego. Bo danie na starcie technologi żeby zwiększyć flotę to troszkę bez sensu. A powód że to zwiększy flotę hmmmm..... To może dajmy każdemu flotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 To jest rozsądniejsze z tym że dałbym kolejkę wszystkim (z czystej uczciwości) bo i tak dobremu graczowi coś się buduje parę tygodni i pilnuje tego. Bo danie na starcie technologi żeby zwiększyć flotę to troszkę bez sensu. A powód że to zwiększy flotę hmmmm..... To może dajmy każdemu flotę spotkałem się na innych ugumelach z czymś takim że badania nie przebadane a flota stoi na planecie, mój pomysł polega na tym że: nowy totalnie zielony nie mający nigdy z niczym podobnym doczynienia GRACZ nie będzie siedział pół dnia aby się dowiedzieć które technologie przebadać i je badać. Poza tym nowe konto będzie mieć przebadane jedynie powiedzmy podstawowe badania. Auror i szpar oraz ekspedycji nie zrobi, więc będzie musiał coś zbadać w przyszłości. Napewno przy dużej ilości farm oraz posiadaniu na starcie technologii nie zmarnuje pół dnia aby coś przebadać, tym bardziej że ludzie często nie pamiętają następnego dnia gdzie konto założyli i z lenistwa nie chce im się wchodzić, tym bardziej z myślą... "żeby tam polatać musze coś zbadać.... "eeee tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nowynowy Napisano 15 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 spotkałem się na innych ugumelach z czymś takim że badania nie przebadane a flota stoi na planecie, mój pomysł polega na tym że: nowy totalnie zielony nie mający nigdy z niczym podobnym doczynienia GRACZ nie będzie siedział pół dnia aby się dowiedzieć które technologie przebadać i je badać. Poza tym nowe konto będzie mieć przebadane jedynie powiedzmy podstawowe badania. Auror i szpar oraz ekspedycji nie zrobi, więc będzie musiał coś zbadać w przyszłości. Napewno przy dużej ilości farm oraz posiadaniu na starcie technologii nie zmarnuje pół dnia aby coś przebadać, tym bardziej że ludzie często nie pamiętają następnego dnia gdzie konto założyli i z lenistwa nie chce im się wchodzić, tym bardziej z myślą... "żeby tam polatać musze coś zbadać.... "eeee tam Nie jestem przeciw ale sam pomyśl skoro wystartuje ktoś kto nie wie jakie techy robić to są u niego weźmie się flota ??? A badania na początku trwają po kilka sekund więc myślę że dla nowego to może być nawet jakaś frajda bo w sumie to na klikaniu bez większego sensu ta gra polega. Myślę że na próbę można by coś takiego zrobić i sprawdzić czy coś to zmieni a jak nie to z powrotem po staremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi