SheeVa Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Witam serdecznie całą społeczność Ogam. nie znalazłem na forum nigdzie odpowiedniego działu,więc piszę tutaj konto na u5 zostało oddane na licytacji charytatywnej dnia 23 listopada - dziś poszedł złom, trudno, szkoda, że nowy właściciel lami konto na u4 zostało zwrócone właścicielowi poprzedniemukonto na u6 na razie urlopuje,a jego dalszy los jest mi jeszcze nieznany z grą skończyłem w zasadzie w momencie oddania konta na u5. od tamtej pory była to jedynie wegetacja. kończę ze względu na przygotowania do matury no i ogółem, nalatałem się więcej niż większość chciałem podziękować wszystkim, z którymi do tej pory miałem przyjemność grać:ja5ir, kacper, bullshit, marshall, viki, Lobuz, ZdzisLG, Turi, Revenge, MiG, Cat, nyczu, dropshot, pacior, Dusha, wicher, hhsnake0, fazi i wszystkim o których zapomniałem w tej chwili Chcę też podziękować wszystkim sojusznikom i byłym sojusznikom, a przede wszystkim Alienom , trzymajcie się i pokażcie na co was stać Życzę wszystkim przyjemnej gry, nieprzespanych nocy i pokaźnych % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Matura to nie koniec swiata moze jeszcze na u7 pogramya jak narazie to powodzenai i trzymaj sie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Szkoda że odchodzisz Byłeś i jesteś dobrym graczem.Miło było spędzić tyle czasu i te rozmowy na gg Jak będziesz chciał wrócić to pisz a konto się znajdzie Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Szkoda shiwa Powodzenia w realu , maturce i ogólnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J-23 Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dzięki że mnie wymieniles. Spoko koles z ciebie zawsze był. Powodzonka w real. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zmijka Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dzięki i życzę powodzenia w maturze , zresztą powodzenia zdasz z palcem w nosie A w realu po za szkołą co tylko chcesz pzdr i do zobaczenia na uniwersum bez astów (może powstanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klebek1234 Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Powodzienia w realu ucz sie i na studia Edytowane 28 Października 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NOVATOREK Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Szkoda siwek ze kończysz ale powodzonka w realu i mam nadzieje ze pobocisz na u7 chociaż troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Matura to bzdura, ale powodzenia życzę 3m się i do zobaczenia kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Narka Shiwa .Powodzonka w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 hmmszkoda, że odchodzisz..trzeba iść do przodu i za bardzo nie rozglądać się za sobą, żeby nie stracić celu jaki się mamatura i studia to ważna sprawa, napewno ważniejsza niż ta gra, to pewne obyś zawsze wiedział co jest dla Ciebie ważne i nie zapominał o tymnie można żyć przeszłością żeby tworzyć przyszłość dobrze zrobiłeś że odchodzisz zawsze Ci powtarzaliśmy -DO NAUKI - , jednak... jednak mam nadzieje, że konta na u6 nie oddasz, że czasem wpadniesz do Nas i powiesz co słychaćpamiętaj, my zawsze będziemy a jak będziesz chciał pogadać to dzwoń, pisz o każdej porze dzięki za wspólną gre, choć w zasadzie nie przecież o samą grę chodziło pozdrawiaoremi & Sojusz AlieN Invaders u5 & u6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 shiwa matura sie mocno nie przejmuj-1 egzamin na polibudzie jest taki jak cala matura pod wzgledem ilosci danych do zapamietania a ja studiuje i studiuje i studiuje i nie wylatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 SZKODA SCHIWA ŻE ODCHODZISZ ;/ mam nadzieje że jeszcze wrócisz do gry jak sobie wszystko ułożysz i życzę ci szczęścia w realu , aby ci wszystko szpo jak sobie zamarzyłeś pozdrawiam Brasilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Fajnie było Ciebie poznać, ale wiem że wrócisz dzis mi wróżka powiedziała a tak na serio dzieki za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
castiel Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dzięki za wspólną grę, do zobaczenia na u7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcadyes Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Eh... no cóż każdy czasem musi się od czegoś oderwać.Wydaje mi się iż Oremi w swojej wypowiedzi zawarł wszystko co chciałem tutaj wpisać,wiec po prostu szczęścia w realu i do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dilios Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Wielka szkoda ze konczysz gre bo dobrych graczy nigdy za wiele , ale wiadomo ze zycie w realu jest wazniejsze od tego wirtualnego . Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No_Name Napisano 13 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 szkoda karol ze odchodzisz...super sie z Toba gralo....powoddzenia w realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 14 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ejjj a kto mi bedzie ksiazki polecal warte przeczytania ??(( Zegnaj smiesznie to brzmi przeciez oczywiste jest ze bedzie wpadal na forum bo jak by inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaniel Napisano 14 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 trzymaj sie sojuszniku i do uslyszenia pewnie jeszcze nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 16 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 shiwa lamo Maturę aby zdać to trzeba mieć tylko taka małą paćkę w głowie, którą nazywają mózgiem..... Aby zdać sensownie ( średnio na 80%) uczyć się nie trzeba tylko odświeżyć wiadomości.... zdać koło 100% wtedy trzeba zakuwać..... ale po co na 100%.... Nie ma co się stresować. Ja maturę zdałem z marszu bez specjalnych przygotowań na ok 80% średnio Jak nie bimbałeś za ostro to zdasz z palcem wiesz gdzie wsadzonym Dzięki za pamięć i na luzie do tego podejdź na u7 i tak CI dupsko skopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi