Hayate Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Jak w temacie chciałbym aby administracjia w miare moliwosci przeprowadziła zmiany w zadaniach tak aby zadania zbierania trytu które nie maja za duzo wspólnego z badaniem technologi expedycyjnej zostały przeniesione do innej czesci zadan z expedycjiami Np.na koncu listy zadan z misjiami expedycyjnymi a umotywuje to tym iz zachodzi wieksze prawdopodobienstwo ze ten kto zrobi te wszystkie zadania dotyczace ilosci wysłanych misji exp. zdobedzie w szybszym czasie potrzebny do przeniesionych zadan tryt którego zbieranie jest dosyc długotrwałe. Lub w jakims innm miejscu. Prosze o komentarze. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Hayate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 zadania zbierania trytu które nie maja za duzo wspólnego z badaniem technologi expedycyjnejoj mają, wyższy poziom PTE = więcej trytu napisz o które dokładnie Ci zadanie chodzi i dokąd je chciałbyś przenieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hayate Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) 7Tryt: 100.000Uzbieraj 500.000 trytu (bez wydawania go). Tryt: 200.000Uzbieraj 1.000.000 trytu (bez wydawania go). mam 28 lvl T.expedycyjnej i jakos kokosów nie woze a przeniesc by je mona było do działu "Ekspedycje misje" i umiejscowic na koncu.Aktualnie sa w "Ekspedycje badania" własciwie to pomyslał bym tez nad tym Tryt: 150.000Traf 250 razy tryt na ekspedycji. Tryt: 250.000Traf 650 razy tryt na ekspedycji. albo dac nam mozliwosc pominiecia tej misji... moze nie wysyłam jakos nałogowo ale Statystyka ekspedycji:Suma: 1365 i trafiłem tryt 103 razy uzbierałem w sumie jakies 200-300 k.... ale zbierałem od kad miałem konto... Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Hayate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aby znaleźć tryt 650x trzeba latać ~4 miesiące przy jedynie 36 ekspedycjach dziennie.W 4 miechy to jeszcze porządnego eko nie zrobisz, więc nie uważam aby to był długi czas, a jak pociśnie się po 72 eksp. dziennie to tylko 2 miechy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Suma: 6038 Ekspedycja traf tryt: 635 gdybym wczesniej mial 26 pte wynik bylby inny:) wiec nie narzekaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Suma: 5490Ekspedycja traf tryt: 906 Można?? Można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Na zaliczenie zadanek z trytem wystarczą zaledwie 3 miesiące. Nie uważam by był to długi czas. Moim zdaniem zadania powinny zostać pozostawione w obecnej formie. Statystyka ekspedycji:Suma: 5926Ekspedycja traf tryt: 702 Edytowane 10 Stycznia 2013 przez KarolRadom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Trzeba się wysilić, troszkę czasochłonne zadania i opcja pomiń - nie tędy droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi