kOtello Napisano 8 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ostatnio było coś zmieniane w skryptach ekspedycji. Deusx, mógłbyś sprawdzić czy coś w tych ekspedycjach nie jest skopane? To są wyniki ekspedycji z 06-01-2013 godz. 13:51 Statystyka ekspedycji:Suma: 655Ekspedycja traf -30%: 37Ekspedycja traf oficer: 5Ekspedycja traf dziura: 14Ekspedycja traf astaty: 6Ekspedycja traf surowce: 396Ekspedycja traf tryt: 46Ekspedycja traf +30%: 27Ekspedycja traf nic: 124 A to są wyniki z dnia 08-01-2013 godz. 21:30 Statystyka ekspedycji:Suma: 711Ekspedycja traf -30%: 38Ekspedycja traf oficer: 5Ekspedycja traf dziura: 18Ekspedycja traf astaty: 6Ekspedycja traf surowce: 434Ekspedycja traf tryt: 49Ekspedycja traf +30%: 27Ekspedycja traf nic: 134 Różnica w ilości ekspedycji 56 i na to przypadają 4 dziury, czyli ponad 7%. Czy można mieć aż takiego pecha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Noo... ja też odnotowałem niezły przyrost dziur u mnie.. 4 dziury na 24 ekspedycje.. ale już tak kiedyś miałem więc to nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thrill_Seeker Napisano 8 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 28 grudzień 2012 - 22:15 Statystyka ekspedycji:Suma: 5044Ekspedycja traf -30%: 300Ekspedycja traf oficer: 53Ekspedycja traf dziura: 107Ekspedycja traf astaty: 45Ekspedycja traf surowce: 2993Ekspedycja traf tryt: 646Ekspedycja traf +30%: 215Ekspedycja traf nic: 685 statystyki z dziś Statystyka ekspedycji:Suma: 5260Ekspedycja traf -30%: 314Ekspedycja traf oficer: 56Ekspedycja traf dziura: 109Ekspedycja traf astaty: 45Ekspedycja traf surowce: 3124Ekspedycja traf tryt: 684Ekspedycja traf +30%: 226Ekspedycja traf nic: 702 216 ekspedycji 2 dziury badanie 27lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 8 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 to pech, niby od ostatniej zamiany miało być więcej klonów niż komet, a u mnie ze stosunku -12 zrobiło się -23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 to pech, niby od ostatniej zamiany miało być więcej klonów niż komet, a u mnie ze stosunku -12 zrobiło się -23 Nie miało być więcej, napisałem, że to tylko komfort psychiczny, w praktyce zupełnie nic się nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NOVATOREK Napisano 8 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Deusx ??? przecież mówiłeś sam ze na ten rok zamieniłeś -30% na +30% ??? 99% to potwierdzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 A gdzie stwierdził, że tego nie zrobił? Nic nie zmienił. To, że kod jest zapisany w innej kolejności nie znaczy, że cokolwiek się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 O to mi deusx chodziło, czyli w praktyce sam mówiłeś, że powinno wpadać trochę więcej klonów. No a u mnie ciągle na odwrót mimo tego samego % na to i na to. Więc nie wiem jak to teraz wytłumaczyć, skoro tam te kody czy kij co pozamieniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Napisałem wyraźnie: Jednoznacznie wynika, że mimo takiej samej szansy na kometę i klon częściej trafia się kometa. Kometa jest wcześniej w kodzie (czyli przedział powiedzmy od 5-10 a klon od 80-85), czyli częściej losowane są mniejsze liczby. Na ten rok, zamienię pozycjami te pola (klon będzie wcześniej a kometa później), aby komfort psychiczny został dopełniony Kod nie został zmieniony, zostały tylko te dwie misji zamienione miejscami, w praktyce z 1+2 jest 2+1. Nic się nie zmieniło pod kątem obliczeń czy szans. Możesz trafić nawet 100 razy pod rząd dziurę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Moze to dlatego ze zaczynalo ci sie wyrownywac te losowanie a z racji tego ze zamieniono miejscami bedzie ci wiecej zeszlych klonow wypadac, terazniejszych komet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 jakąś dla mnie coś nie dobrze jest, no ale to tylko moje spostrzeżenia... ciągle dużooo za dużooo komet niedługo 2k ekspów będzie to wstawię statystyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi