oremi Napisano 6 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Witam ponownie Mam taki pomysł aby ilość miejsca na stronie wewnętrznej sojuszu była większa, obecnie jest to 5k znaków co jest lekko mało mimo że jest sporo obrazków z info, nie wszystko się mieści.Chłopaki nie mają możliwości zostawiania ważnych informacji i ciekawych celi. Dziś musiałem kasować cześć strony gdyż już miejsca brak było. Wnioskuje aby wielkość strony wewnętrznej sojuszu zwiększyć do 50k znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 6 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Zawsze możesz Ciekawe informacje zapisać sobie w Notatkach, jak je wcześniej przekażesz do sojuszu to każdy też sobie zapisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 6 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 i za każdym razem jak dojdzie nowy bd wszystko wysyłał na sojuszowy?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 7 Stycznia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Chcesz przez to powiedzieć że w swoim sojuszu nie rozmawiacie, nie wysyłacie kilku lub kilkudziesieciu informacji dziennie, w takim przypadku jedna więcej różnicy nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Chcesz przez to powiedzieć że w swoim sojuszu nie rozmawiacie, nie wysyłacie kilku lub kilkudziesieciu informacji dziennie, w takim przypadku jedna więcej różnicy nie robi. gdzieś wyżej tak napisałem? że nie piszemy?po prostu za mało jest miejsca na cele, na zewnętrzną przecież nie wklepie na kogo dziś latamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi