ARAB Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Wstawiem na prosbe marshall,a Nasz nick: marshall_vikiTreść blokady: Wulgarne logo sojuszu (mimo ostrzeżeń, recydywa)Nick SGO, który nałożył bana: deusxSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: Mialem zmienic logo sojuszu...zmienilem, to ze sie nowe nie podobało mozna było napisac a nie odrazu banowac.... jak zwykle ban za nic...nagonka trwa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 To ja logo usunąłem, nie ty - i już tutaj poszedłem wam na rękę (czego mogłem nie robić i zrobiłem to ostatni raz), bo mogłem i wcześniej i teraz rozwiązać cały sojusz. Drugie logo nie wymagało uprzedniego poproszenia, bo zawierało wulgaryzmy, które obrażały użytkowników forum i administrację (np. od frajerów, nie będę eksponował tego "plakatu"). Zgodnie z regulaminem:§8 Kultura, spam i pozostałe normy2. Zabronione są wulgarne bądź obraźliwe nazwy planet, awatary, tag i nazwa oraz treść sojuszu. Tabela kar:Wulgarne wiadomości, nick, awatar, nazwa planety, nazwa sojuszu, tag sojuszu oraz treść zewnętrzna sojuszu – 1 do 3 dni Jaka nagonka ? Panie marshall, nawet nie wiem jak masz na imię, a ty twierdzisz, że nie lubię twej osoby i nakładam bany (chyba masz za wysokie mniemanie o sobie) - bany nakładam, bo łamiesz regulamin. Poprosiłem o usunięcie loga ? Co dostałem w odpowiedzi ? Kurde jakich symboli ? bo na forum pisza ? Znowu pretekst zeby mnie zbanowac ? Słonik ? ktory juz od pol roku jest ? Dlamnie on bardziej smieszy niz kogos zgorsza ze [wymoderowano] na forum nie lubia graczy w soju SS to beda zawsze sapac co bym tam nie zamiescili ... skoncz wasc wstydu oszczedz... 2:Ale co słonik ? i dlaczego ? Bo na forum tak sapia ? Poprostu chce znac powod a nie jak zwykle..."widzi mi sie" 3:Czemu tym serwem nie kieruje ktos kto potrafi normalnie rozmawiac ? tylko działa sam jak SS ? Przydała by sie jakas inna osoba do serwa...normalna ... Chodzi o słonika ? zadalem pytanie i niemam odpowiedzi ? tak kurde ciezko odpowiedziec ?... zal.pl Już za pierwszą wiaodomość z obrazą mogłem dać Ci bana. Powód został podany w pierwszej wiadomości, symbole nazistowskie. Nie mylić forum z grą, panowie z ss i reszta użytkowników, rozwiązujcie swoje spory poza administracja !!!Rozwiązywanie sporów poprzez administrację na poziomie, który jest prowadzony dotychczas może skutkować jedynie blokadami i warnami za wulgaryzmy, obrazy itp. Odwołanie odrzucone w całości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts