Brasilass Napisano 30 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 (edytowane) oddam konto uni2 top7 25bln PKTsamo eko , rozmieszczenie w miarę dobre 8 * Brasilas BOTE 26.203.084.971.300 Edytowane 30 Grudnia 2012 przez Brasilas12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 30 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Chętnie przyjeme, moje doswiadczenie znasz , gre flotą tez wiesz jak gram , ST uni 3 oraz Uni 4 . Uni 3 pod nickiem Revenge Skoro eko dobre to i flotą bedzie sie grało dobrze. Jak masz pytania to pw lub gg 483340 Ps . Astatów tez czasem sypnac lubie I Z SOJUSZU NIE ODEJDE JESLI SOBIE ZYCZYSZ Edytowane 31 Grudnia 2012 przez Revenge ツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 30 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Ja chętnie przyjmę konto zawsze chciałem zagrać na u2 pzdr ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 30 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Równiez z checią przyjmę ;- ) jak cos to moge pokazac na co mnie stac na 5u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz Napisano 30 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 witam chetnie przejme twoje konto pewnie bendziesz chcial oddac doswiadczonemu graczowi ale sprubowac nie zaszkodzi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexei Napisano 30 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Jeśli jeszcze nie oddałeś konta to chętnie przyjmę w opiekę.Mam swoje konto na u5 prowadzone od 0. Obecnie Razem 7.970.205.431.190 21/5319 przy czym 300kkk to flota.Mam kilka mniejszych SJ i STGram głównie ECO ale z takim ECO jak Twoim można spokojnie pobawić się we flotę Chciałbym pograć również na innych Universach. Jeśli jesteś zainteresowany moją osobą pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Brasillas nie oddasz konta dawnemu sojusznikowi z u2 ? Jak coś to pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 turi nie oddam ci bo teraz trzymasz za bardzo z MiGiem i resztą a nie odam konto komuś kto później będzie chciał złomować mój sojusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 turi nie oddam ci bo teraz trzymasz za bardzo z MiGiem i resztą a nie odam konto komuś kto później będzie chciał złomować mój sojusz ja szukam konta do grania ale eko bo na flotę nie mam czasu więc jak mam zezłomować twój sojusz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tipo Napisano 31 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 też z chęcią przejm....doświadczenie mam spore grałem przez kilka lat na ogame... tu na ogam też dobrze mi idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyczu99 Napisano 31 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Też chętnie przejmę, doświadczenie raczej jest, graliśmy razem na u2 kiedyś w soju teraz wracam można polatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Konto oddane Czarny93 miłej gry na koncie temat do zamknięcia Edytowane 31 Grudnia 2012 przez Brasilas12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi