Czarny93 Napisano 24 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Wysłałem gś na nisz i flotę czysczącą, dolatywały w tej samej sekundzie, ale gś powróciły na planetę, a powinny na moona. Coś się pomieszało. Jestem pewien że wysyłałem gś z moona, bo tak mam w rw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 A moon, na który miały wrócić istnieje lub czy nie został zniszczony podczas lotu (i stworzony na nowo)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Nie, poprostu wróciły na planetę zamiast na moona. Flota i gś były puszczone z innych kordów, dolatywały w tej samej sekundzie (nawet w raporcie mam k, czyli na pewno z moona, ale wróciły na planetę. Myślę że to ma związek z tym, że już nie ma blokady slotów, bo wcześniej nie mogły dolatywać w tej samej sekundzie, dlatego nic takiego się nie zdarzało. Niby pierdoła, ale jak ktoś tak samo zrobi, to może gś stracić bo widać je na falandze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NOVATOREK Napisano 24 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 (edytowane) czarny ma racje to samo kiedyś było na pl dlatego tam przywrócili blokade slotów ponieważ jak 2 floty z 2 moonów dolatywały w tym samym czasie na 1 moona zawsze 1 z tych flot wróci na planetę. Najgorsze jest to ze nie musisz samemu lecieć 2 flotami wystarczy ze masz farta i twoja flot z flota gracza x wejdzie na tego moona i jeden z was wraca na planete, jest to ponoć błąd skryptu gry z tego co czytałem na forum ogame.pl, gdzie nawet gameforge miało problem to zrobić, temat na pewno dotyczy się w 100% gs a co do zwykłych statków nie sprawdzałem.Mam skromną nadzieje ze sie mylę DEUSX możesz sobie sprawdzić na testowym ale to więcej niż pewne. Jak odblokujesz na testowym blokadę slotów to tak sytuacja nie będzie miała miejsca. Edytowane 24 Grudnia 2012 przez NOVATOREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 24 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Jest tak jak mówisz. Kiedyś moja flota tak właśnie wróciła. Nie zauważyłem błędu i resztę z moona posłałem na FS a dnia następnego dostałem czerwony raport bo ARAB mi zezłomował to co stało po powrocie na planecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Jutro będą prowadzone testy i wprowadzane ew. poprawki w lądowaniu flot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi