Quidez Napisano 21 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Witam próbuje wysłać rakiety, niestety jest to nie możliwe. Pojawia się tekst: Wysyłanie rakiet na X:XXX:X. Próbujesz wysłać 0 rakiet. W miejscu X były kordy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy19941 Napisano 21 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Sproboj na innej przegladarce wyslac Quidez dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quidez Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Właśnie oglądałem inne tematy i ja korzystam z Firefoxa, a podobno na tej działa. Ale okej sprawdze inną. Na Operze wywala mnie do "Ekranu głównego" i nie wysyła. Na Chrome to samo do w Operze Internet Explorer również nie dziala. Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Quidez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 21 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Zamiast klikać wyślij czy coś takiego walnij entera. Ja tak rakiety na chromie wysyłam a podobno na tej przeglądarce nie działają Quidez dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quidez Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Walnalem enter, to jak by się przez chwile wysyłało, tzn "kwadraciki wczytywania" i się nie wysyła. Jaka wersja Chrome masz? Na Chromie nie reaguje on wcale na Enter. Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Quidez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 21 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Witam próbuje wysłać rakiety, niestety jest to nie możliwe. Pojawia się tekst: Wysyłanie rakiet na X:XXX:X. Próbujesz wysłać 0 rakiet. W miejscu X były kordy. jeżeli użwyasz fierfoxa to raczej nie możliwe aby nie działało, na innych z silnikiem geko wywala - to jest normapoprostu musisz mieć rakiety.. Quidez dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 21 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 23.0.1271.97 m Enter stukasz zaraz po wpisaniu liczby rakiet? tzn. wtedy kiedy jeszcze mryga Ci tam wskaźnik? Quidez dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quidez Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Nie mam możliwości nawet wybrania ilości rakiet. Zaraz podrzuce ss-a. Ps: Spróbuję przeinstalować przeglądarkę. Okej już działa. Dzięki wszystkim temat można zamknąć. Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Quidez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi