Dexter_97 Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/admin/domains/uni2.ogam.online/public_html/db/mysql.php on line 35przeszkadza mi to w lewym górnym rogu takie cóś jest i nie znika ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thrill_Seeker Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 o ile sie nie myle podobnych tematow jest juz kilka, na u4 wystepuje to od prawie 2 miesiecy ale jakos specjalnie mi to nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 ale mi to przeszkadza p; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 A mnie w oczy kłuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi