malaga Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Siemaneczko ,Chętnie bym przyjął konto, uni 6.Znajomi z innej gry przeglądarkowej których znam od dawna zaczeli tutaj grać, z tąd moja prośba.Grałem tutaj już 2 lata temu, oddałem konto. Chce powrócić na Ogam, lecz wizja zaczynania od nowa, mnie przeraża.Jestem doświadczonym graczem z ogame. 101 top electra przed pojawieniem się armi gąsek w pierwszych rw.Preferuje gre eko, lecz flota się równierz nie zmarnuje ponieważ, mam dostęp do gry 24/7, internet w telefonie co sprawia że moge reagować o każdej porze dnia i nocy.Po godzinie postu, można się domyśleć że preferuje noc do "łowów". Edytowane 17 Grudnia 2012 przez malaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malaga Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Temat do zamknięcia.Dokopałem się do starego konta . Edytowane 18 Grudnia 2012 przez malaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi