SheeVa Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) kilkakrotnie zglaszane na SB.Niestey nie chodzi tu o moj internet,przegladarke czy internet,bo probowalem na kilku komputerach na roznych przegladarkach.Raz na jakis czas(coraz czesciej) dochodzi do laga kilkudziesto sekundowego. Powiedzmy raz na godzine,moze 40 minut,a czasami rzadziejSytuacja nie wystepuje jedynie u mnie, a u kilku graczy z ktorymi rozmawialem. Mam nadzieje ze sie wpisza.Lagi rozpoczynaja sie wczesnym popoludniem i koncza pozna noca. Prosze o sprawdzenie,co moze je powodowac... Dodam ze w chwili gdy na uni6 jest lag, na uni 4 np wszystko smiga. Edytowane 29 Listopada 2012 przez -shiwa- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spag Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 ja tez potwierdzam na uni 6 sa lagi na 5 smiga bez problemu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klebek1234 Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 co do lagow to jest prawda występowanie pi razy drzwi 50 min plus do tego w tym samym czasie u kilku graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaniel Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 no coś tam było z raz czy dwa, u mnie w robocie dsl ostatnio coś zwiech dostaje, ale może to i coś z grą, ......trudno ocenić, ale jeśli i u innych coś takiego ma miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksiejs Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Też miewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Zostanie przeprowadzona na dniach konserwacja serwera oraz optymalizacja skryptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi