nomad Napisano 25 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Chcialem podnieść badania grawitonów - dobudowałem satelitów słonecznych - w widoku Surowce - pokazuje bilans energi na 88 mld - a w Podglądzie energia bez zmian została na poz. 2 mld. Badania z tego wzgledu nie są możliwe.Jak ominąć taki bład aplikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 25 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Próbowałeś dawać "przelicz" w zakładce surowce. Sprawdź czy wszystko na 100% dane jest. Możesz dla wszystkiego na chwilę wyłączyć kopalnie. No i odśwież przeglądarkę ewentualnie wyloguj się i zaloguj. Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomad Napisano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Robiłem wszystko co opisałeś łacznie z wylogowaniem - nadal bilans energii w Surowcach nie aktualizuje widoku Podglądu i blokuje badania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 26 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Powyżej 9lvl grawitonów nie da się badać na starych uniwersach.Tylko na u6 jest taka możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 26 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 na u5 mialem 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomad Napisano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Powyżej 9lvl grawitonów nie da się badać na starych uniwersach.Tylko na u6 jest taka możliwość Nie może to być prawdą, bo oznaczałoby że Twórcy gry robią graczy w konia... Badania grawitonów pokazują jedynie wymaganą do następnego poziomu energię. Błąd póki co polega na tym, że bilans energetyczny brany do badań oraz w widoku Podglądu jest żle naliczany lub nie aktualizowany i odbiega od wartości wykazywanej w Surowcach.Mam nadzieję, ża doczekam się odpowiedi od Deusx'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 26 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 z tego co pamiętam również na u5 miałem wyższy poziom niż 9 także problem tkwi w czymś innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Na każdym uni będzie już jednakowo. AisheN dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomad Napisano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Dzięki Deusx,Wygląda na to, że poprawiłeś.Błąd to bład - zawsze się zdarza.Dzięki za poprawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi