Skocz do zawartości

Demontownia ;/

StoProCent

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taka mała sprawę dzisaj chciałem zdemntować 1kkk ow bo mi brakowało deuteru a z tego demntu wyszło ze mi zdemontowało aż 35kkk ow ; / a najlepsze jest to ze miałłem na moonie ponad 36kkk ow a jak zrobiłem niby demnta 1kkk ow okazało sie że zostło mi właśnie tylko 1kkk ow dokładnie taką licze jaką wpisałem do demntowi dla mnie to totalny szok ; /bo nawet jak bym kliknął max to by mi zdmontowało całe ow co miałem a nie zostało by mi 1kkk ow ; / Proszę Admia o sprawdzenie tego jak by sie to działa dlaczego tak wyszło i przywrócenie mi straconych statków jak to możlwię ; /

Edytowane przez StoProCent

jak to jest nie do przywrócnie jak wpisałem 1kkk ow dokładnie a miałem na planecie właśnie ponad36.4kkk ow to jak wyjaśnisz ze na planecie zostało mi właśnie tylko 1kkk ow ?? a nie np 1.4kkk ow ?? dla mnie jak byk jest bład co Ci szkoda mi zwrócić te statki jak to nie było z mojej winy ;/ i pośpiechu nie było ; / chociaż raz proszę Ci pomusz mi bo zawszę piszesz ze pomgasz a to koljny jakiś nie wiem bład czy pech a Ty jak zwykle nie chce mi pomuc ; / a to na prawdę jest dziwnna sytacja ;/ bo jak by mi cała ów zdemontowało to spoko ;/ ale mi zostało właśnie tylko 1kkk ow ;/ proszę Ci o przywrócnie floty do tej postacji jaka wczoraj była to znaczy do 36kkk ow

Adminstrator powinien pomagać grczą a nie być przeciwko ; / przecież specialnie tych 35kkk ow nie zdemntowałem jak gram flote chyba prosta sprwa ; /

po drugie gram w tą grę nie od dzisiaj wiec proszę Ci nie pisz mi ze na pewno wpisałem 35kkk ow bo chyba jest różnica 1 kkk ow wpisać a a 35 kkk ow; / nie możesz po prostu tego sprawdzić i przywrócić mi te stracone statki i po problemie ;/ nikt nie będzie pokrzywdzony ; /

Edytowane przez StoProCent

Skoro zdemontowało 35kkk to tyle było wpisane i innej możliwości nie ma. Administracja nie odpowiada za błędy graczy, jak coś wpisujemy to sprawdzamy, polecam większą rozwagę zachowywać przy przelewach bankowych, żebyś potem do banku nie pisał, że Ci pieniądze zniknęły. Ponadto po co piszesz i na pw i tutaj ? I ta prowokacja o pomocy administratora jest co najmniej słaba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.