Gość -LEON- Napisano 23 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Jak to robić? Gdzie są zasady?Bo wiem, że z tędy do owędy się powiększy a z kiędyś do kędyś się nie powiększy. Czyli że po ataku na moona się nie powiększa. Ale czy po ataku z moona planety Ana planetę A - się powiększa? Pomylić się na próbie dla moona 9900 nie jest miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arszenick Napisano 23 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 napewno powiększa z planety na planetę. reszty nie probowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 23 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Z moona na planetę i z planety na planetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 23 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) Odpisujecie, ale przeczytać dokładnie pytanie, to nie łaska... Pytanie odnosiło się do tego, czy powiększy się moona atakując, z przykładowo: 1:111:11 Moon, na 1:111:11 PlanetaAle czy po ataku z moona planety A_na planetę ANigdy nie próbowałem powiększać, bardziej niżeli mam, więc nie jestem tego na 100% pewien, ale po przeprowadzeniu 22, małych prób nigdzie mi się nie trafiło, żebym trafił na % z powiększaniem moona, więc możliwym jest, że nie da rady powiększyć moona, lecąc z niego. EDIT: Posiadając moona większego, bądź równego, jaki by powstał po RW, prawdopodobnym jest, że nie jest możliwym pojawienia się napisu, że posiadany księżyc się powiększył (pomimo, że by się nie powiększył), więc moją teorię, można sobie wcisnąć gdzieś między półki NO chyba, że mam takiego pecha, że po wykonaniu 30 ataków, już teraz z planety na planetę, ani razu mi nie wyskoczył taki napis. Edytowane 23 Listopada 2012 przez Darth Misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Księżyc powiększy się tylko podczas ataku na planecie, a skąd flota została wysłana jest bez znaczenia. Będzie o tym info w raporcie, jak informacji nie ma to nie doszło do takiego warunku bo:-albo procent jest zbyt mały-20% szans nie zostało trafione Przeniesione z Pomysły -> Gra do Pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 24 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Księżyc powiększy się tylko podczas ataku na planecie, a skąd flota została wysłana jest bez znaczenia Więc pokuszę się o teorię, że wysyłając z moona A na planetę A nie powiększa się.Było wykonanych chyba ze 20 prób, na powiększenie moona z 3000 na 4060 i bez rezultatu.Natomiast lecąc z moona B na planetę A wyszedł za drugim razem. Dalej już nie weryfikuję tego, bo nie mam surowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 24 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Drop, na testowym było to sprawdzić. Tam surowca na pewno nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Więc pokuszę się o teorię, że wysyłając z moona A na planetę A nie powiększa się.Było wykonanych chyba ze 20 prób, na powiększenie moona z 3000 na 4060 i bez rezultatu.Natomiast lecąc z moona B na planetę A wyszedł za drugim razem. Dalej już nie weryfikuję tego, bo nie mam surowca Nie sądzę, aby to miało związek ale sprawdzę ataki na tych samych pozycjach dla pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 24 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 deus tez takie odnosilem wrazenie jak robilem sobie na u5 moona,ze z tych samych koordow nei da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi