Thrill_Seeker Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Witam, mam propozycje kosmetyczna ktora pomogla by delikatnie farmerom.W raportach szpiegowskich na samym dole jest do wyboru symuluj oraz napadaj i moje pytanie brzmi czy po kliknieciu na napadaj mozna ustawic tak aby przy wyborze misji odrazu zaznaczona byla misja napadaj. Wiele to nie ulatwia ale przy kilku tysiacach atakow farmingowych zaczyna byc to uciazliwe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Szukałem ale nie ma. Jedynie 'kontynuuj' możesz skrótem kliknąć "alt + z", z własnych obserwacji wiem, że ułatwia to farming, a w połączeniu z automatycznym zaznaczeniem misji napadaj było by po prostu boskie Thrill_Seeker i SheeVa dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Jestem na nie , było by za łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thrill_Seeker Napisano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Deus jesli nie bedzie sprzeciwow to moze w wolnej chwili cos pomyslisz nad tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Za łatwo ? Rozwiń myśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Na ogame coś takiego funkcjonowało wiele lat i problemu nie było Nie pamiętam jednak nazwy wtyczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thrill_Seeker Napisano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 ulatwienie to raczej nie wielki moze z 1/2 sec czasu zajmuje ale przy 4k atakach mozna oczoplasu dostac, ale mentalnosc ludzka jest dziwna, to nawet jest logiczne ze jak w raporcie klikam na napadaj to powinno byc to zaznaczone bo przeciez ja chce go zaatakowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 jest dużo łatwiej jak pokombinujesz, wy tak zawsze farmicie, przez napadaj? szkoda czasu na takie podejście do sprawyna upartego mogłoby być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 A jak inaczej można farmić jak nie przez napadaj ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Zrobię w wolnej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 23 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) A jak inaczej można farmić jak nie przez napadaj ? xDno jasne przez zakładkę floty i przyłączanie się między kartami, używanie napadaj w raportach to dobre rozwiązanie dla leserów Edytowane 23 Listopada 2012 przez oremi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi