Gość nowynowy Napisano 21 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Co daje niska temperatura po co mi planety o niskiej temp. ?? /// Przeniesiono do odpowiedniego działu.Dagger157 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thrill_Seeker Napisano 21 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 masz wieksze wydobycie deuteru na zimniejszych planetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nowynowy Napisano 21 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 o ile ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thrill_Seeker Napisano 21 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 co 20stopni nizej o 3% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nowynowy Napisano 21 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 czylipomiędzy tem 20 a 19 st lub 40 a 39 st mam 3 % czy musze zejśćo 20 st od orginalenj temp ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 21 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 co 20 stopni w dół masz 3% czyli jak masz planetę matkę -50 -10 to musi być -70 -30 żeby zyskać 3% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thrill_Seeker Napisano 21 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 zalozmy ze masz temp planety 100stopni czyli jak obnizysz albo skolonizujesz planete o temp 80stopni to masz 3% wiedej wydobycia deu. Najzimniejsza planeta moze miec -100 stopni czyli roznica w wydobyciu wynosi 30 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nowynowy Napisano 21 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 oki jeszcze jedno pytanko teraz sprawdzam w dziale surowce wydbycie na planecie co ma -50 i na drugiej co ma +50 obie taki samlev kopalni a tam pokazuje że wydobycie takie samo ?? oki już kumam chodzi tylko o deuter Wielkie dzięki można zamknąć przeszukałem całe forum i było zero info, teraz już wszystko wiem /// Post pod postem. Zapraszam do zapoznania się z Regulaminem Forum.Dagger157 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 21 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Całe forum..? Już w głównych działach są poradniki oraz mój kalkulator, w którym można się dopatrzyć co się dzieje gdy zmienisz temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nowynowy Napisano 21 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 proszę o link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi