AisheN Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) Witam, chciałem zgłosić błąd, a mianowicie zrobiłem komuś moona i nie zaliczyło mi go:Oczekuje na wykonanie zadania 1. Obecny stan: 0Chyba, że liczy się tylko sobie, ale wtedy to jest b. głupie, bo nikt nie ma zamiaru niszczyć 11/12 lvl teleportera i robić sobie 250 moonów. Link do raportu: http://uni6.ogam.online/rw.php?raport=d1ea6c8dc331f8ff0026ddbdb719c38f0067f171&display=on Ps. Niech jakiś moderator przeniesie do działu błędy, dzięki Edytowane 20 Listopada 2012 przez AisheN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J-23 Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Szczerze to się zawiodłem Myślałem że to będą zadania typu:1. Wybuduj 1.000.000.000 ow itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Tak był plan od początku i było to też na forum udostępnione. Można zawsze dać propozycje nowej gałęzi.Jeżeli chodzi o błąd to zostały wprowadzone małe zmiany do skryptu, trwają jeszcze testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 no ja myślałem właśnie ze to z flotą będa zadania ;/ bo to by dużo dała na uni ;/ dobre nagrody i floty by powstawały np ow pacnki gs no coś tam wymyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spag Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 no ja tez sie zawiodlem tak samo myslalem ze bedzie z budowa floty ... nie ma sie co dziwic ze nie ma co zlomowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Aaaa wy myśleliście, że jak ktoś napisze "zrób 100kk OW" to nagle na uni wszędzie OW będą? Zabawni jesteście Tipo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spag Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 neriel skoro sa zadania z eko badan itd ... to dlaczego nie ma z flotki ... tez powinny byc deuxs mam nadzieje ze cos wymyslisz ... bo za chwilke nie bedzie juz w ogole wycieczek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 A gdzie napisałem, że ma nie być?Pytam tylko skąd pomysł, że ludzie porobią floty. Napis w zadaniach ich raczej do tego nie nakłoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 A gdzie napisałem, że ma nie być?Pytam tylko skąd pomysł, że ludzie porobią floty. Napis w zadaniach ich raczej do tego nie nakłoni.wiesz zawsze jak będzie jakaś nagroda za wybudowanie jakiegoś statka to wiesz bybudują np ow 1kkk bo tak każe zadanie a za nagrodę eko zrobią może trochę flot dzieki temu sie pojawić na uni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Powątpiewam.. nagroda musiałaby być większa niż wartość floty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Powątpiewam.. nagroda musiałaby być większa niż wartość floty.nie musiały by bo flota może sama na siebie zarobić a przy okazji dostajesz nagrodę zdzisLG dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Tak tak, kto tu na kim zarobi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Tak tak, kto tu na kim zarobi... Zobacz i Ty teraz nie myślisz racjonalnie tylko od razu ze ja wszystkich zezłomuje xP a nie wiadomo jak to będzie ale na pewno dzieki tym zadania było by więcej flot xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Proszę nie schodzić z głównego wątku tematu, a co do nowej gałęzi to założyć sobie nowy temat w dziale Pomysły -> Gra. Z tego co widzę wartości są zapisywane, więc błąd już raczej nie występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bestia Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 jak nie wystepuje dalej licznik pokazuje 0 chyba ze tak ma byc heheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 A raporty kiedy zrobione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bestia Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 P Starcie flot z: 20-11-2012 20:45:47. Prawdopodobienstwo powstania ksiezyca: 20% (960%)Utworzył się księżyc dookoła planety Kolonia [2:213:6] ! <_ oczekuje na wykonanie zadania obecny stan:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Zgadza sie dalej jest na liczniku 0 i nie liczy utworzonych moonow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thrill_Seeker Napisano 28 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 dzialaja te zadania czy nie? bo zrobilem kilka ksiezycow przed chwilka a licznik dalej pokazuje 0, i niewiem czy pomimo tego ze nie pokazuje ile jest zrobionych ksiezycow mozna wykonywac te zadania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 działają, musisz poczekać na przeliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thrill_Seeker Napisano 28 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 dzieki juz sie naliczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 28 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Deusx mam pytanie techniczne.Jeśli miedzy przeliczeniami, zrobię 20 moonów na własnych lotkach i je usunę - to zaliczy mi te usunięte moony? Mam na myśli konkretnie stawianie lotki -> moon -> kasacja lotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Tak, zaliczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Deusx, mógłbyś w końcu to naprawić? Już któryś raz mam ten błąd, że nie zalicza mi moonów, ale tym razem jest to koło 30 moonów. Zrobiłem je koło 1,5h temu i dalej mam ten sam stan moonów.Nie mam aż tyle czasu, żeby ciągle od nowa je robić, więc proszę o dodanie mi tych, co zrobiłem. /// Tak ciężko użyć opcji "szukaj" lub chociaż przejrzeć pierwszą stronę w dziale "Błędy" by znaleźć podobny temat?? Połączone.Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi