bullshit Napisano 16 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Zostalem zablokowany naa sb....tylko nie wiem czemu..nie przeklinalem nie obrazalem nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Obrażałeś, punkt 3 i punkt 15 regulaminu zostały złamane. Dexter_97 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 16 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 jesli moge sie wstawic to tak jak na sb piałem ja tu sie poczowam do odpowiedzialnosci... deusx nie przymkniesz oka na to? ten jeden raz..naprawde mi głupio...sorry bull... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bullshit Napisano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) hmmmm...tzn dokladniej prosilbym Zdzis nic sie nie stalo....mnie ponioslo troche jak mowa jest o jednym z klubow to az mnie cos trafia..... Edytowane 16 Listopada 2012 przez bullshit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 16 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Bull chodzi o obrażanie klubów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 16 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 nie klubow tylko o antysemityzm zapewne..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 zdzisLG, zacząłeś rozmowę o meczu, kulturalną rozmowę, to, że kolega bullshit wpadł w stadionowy trans i zaczął wpisywać stadionowe przyśpiewki z wyzyskami to w 100% jego wina, tym bardziej, że ostrzegłeś go w pewien sposób i wszyscy poza nim zachowywali się normalnie. bullshit, skoro nie wiesz gdzie popełniłeś błąd oznacza, że nie rozumiesz regulaminu, w szczególności punktu 15, dlatego ban na shoutbox jest dożywotni. Dexter_97 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 16 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Deusx wiem że musisz się trzymać regulaminu ale dożywocie to nie za sroga kara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bullshit Napisano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 to juz jest chore.....ale mniejsza o to..nie wazne....dzieki deus..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Precz z chamstwem i prostactwem ! Tolerujemy poprawnych, kulturalnych ludzi.Temat uważam za wyczerpany. Nie rozumiesz regulaminu nie możesz korzystać z forum, to jest powód dożywotniej blokady, nie wykroczenie. T.T, kamillu12 i Dexter_97 dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi