cheatsmeer Napisano 13 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Witam niedawno tj. 23.10.2012 zaczalem przygode na u2, z racji tego ze jest to stare uni postanowilem farmic z mysla ze czegos sie dorobie . Niestety jest bardzo ciezko, Czy istnieje jakas mozliwosc zeby nowi dochodzacy gracze do starego uni mieli jakies powiedzmy ukryte farmy albo cos w tymstylu. Moja propozycja jest taka: 1. Raz na jakis czas Administor ukrywa planete z jakas iloscia suruwki, mozliwosc ataku jest do ustalenia orzez deusx2. Gracze top 100-200 oraz idlerzy maja jakas rozsadna suruwke na planecie.3. Jakas propozcja po stronei Administratora glownego. Dziękuje za uwege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 13 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Jesli nic ciekawego nie znajdujesz, to naprawdę słabo szukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 13 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Można zgarnąć kilkanaście bilionów w przeliczeniu na deuter dziennie, wystarczy farmić prawie wszystko np jak masz 40kkk deuteru badź 60kkk metalu, grosz do grosza i będziesz miał pełno surowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feniks Napisano 13 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Pomysł dobry, ale to co przedstawiłeś to beznadzieja, ja bym proponował wprowadzić cos takiego żeby nowi gracze mieli by przez miesiąć ulgę.Innymi słowami chodzi mi o to że przy farmieniu zabierali by 100% surowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cheatsmeer Napisano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Dziennie faktycznie wychodzi mi ok 10-14kkkk deuteru ale co z tego jak do jakiegos konkretnego top to ho ho ho... o to mi wlasnie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feniks Napisano 13 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 kolego ja gram na u2 od czerwca a juz w lipcu-sierpniu byłem top 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cheatsmeer Napisano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 kolego ja gram na u2 od czerwca a juz w lipcu-sierpniu byłem top 50 na u2 masz nick Feniks ? /// Takie pytania można zadać na PW.Upominam za spam.Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandra1 Napisano 14 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 ma nick Revan i obecnie ma bana heheh /// Post nic nie wnoszący do tematu. Warn.Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi