paciorkowiec Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Witam !!! Może szeryf odblokował by mi po miesiecznym banie shoutboxa .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy19941 Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Napisz w odpowiednim dziale . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 ??? miałem pomysł ze napisze w dziale pomysły , i napisałem ( i nikt nie powiem mi że to zły pomysł).... SheeVa i DarkPassenger dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy19941 Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Napisz w dziale odwolan -> SB Link : http://forum.ogam.online/forum/139-sb/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Po co ma pisać od nowa ? W jego imieniu proszę o przeniesienie do działu odwołań SB. Nie róbcie śmietnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 W imieniu regulaminu, a raczej jego notorycznemu łamaniu - nie. Przenoszę z pomysły - forum do odwołania - shoutbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi