oremi Napisano 10 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Witam CO prawda nie wiem czy podciągnąć swój temat pod Ogam czy pomysły i nie wiem czy było to już kiedyś robione... czy coś takiego funkcjonuje.. Dużo tu jest takich pytań stworzonych na zasadzie kiedy coś będzie albo kiedy to będzie. Czy nie lepiej by było stworzyć plan realizacji postulatów graczy i dołączyć do niego plan rzeczy nie zbędnych do realizacji.Tak jak tu się pojawia kolejka badań, zarządzanie sojuszem, statystki flot i wiele innych. My nie wiemy kiedy te postulaty zostaną zrobione i nie widzimy że nasze pomysły wpływają na rozwój gry. Prosiłbym o taką listę rankingową kiedy co będzie robione np. kolejka badań będzie wprowadzona do końca tego miesiąca itd.Następne będzie poprawiane zarządzanie sojuszem a dajmy na to do 20 grudnia pojawią się statystyki zmienione statystyki flot... Czy takie coś może zostać wprowadzone? SheeVa dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Wątpię, nikt nie zaplanuje swoich działań z uwzględnieniem sytuacji losowych na najbliższe kilka miesięcy. Nie wspominając o latach. Lista jest ale nikt nie powiedział, że to czy tamto na pewno będzie robione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 nie no oczywiście że pewnych sytuacji losowych nie da się przewidzieć, ale zupełnie inaczej się do tego podchodzi... nie na zasadzie" a tam to kiedy indziej" tylko przesuwa się w kierunku może w tym roku, to już jest postęp nie chodziło mi o to że ktoś tam będzie pisał że w miesiąc się z tym czy tamtym wyrobi, tylko że np na to da sobie np 3 miechy, na to kolejne 3 miechy, a na tamto następne 4 miechy fajnie by było wiedzieć co się w grze zmienia i choć wiedzieć kiedy się zmieni bardziej by to zachęciło do działania admina/ów oraz graczy bo by widzieli kiedy co będzie i mieli okazje przedstawić jakieś własne pomysły, koncepcje taki plan i współpraca zapewne wniosła by wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi