Winiu Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) ADMINIE nasz kochany (teraz tak sie trzeba wypowiadać zeby bana nie dostać...) , jako iż nie czytasz jak tacy zwykli gracze jak ja piszą do Ciebie na shoutboxie piszę do Ciebie ten post. Tworzysz bez sensowne regulaminy , banujesz graczy zamiast zająć się tym co do Ciebie należy czyli naprawą gry żeby nam "zwykłym graczom" się lepiej grało. Chciałbym , żebyś naprawił błąd PRZEJĘCIA SOJUSZU i ADMINISTRACJA CZŁONKAMI.Naprawiasz to już xxxxxx czasu wykręcając sie cały czas innymi zajęciami (których i tak nie masz bo nic nie naprawiłeś ostatniego czasu... yyy chyba że ZEGAREK na głównej stronie...) Lider mojego sojuszu ma bana a ja NIE mogę dać nowemu graczowi RANGI.... Nie pisz mi tylko że temat już był i że zamykasz , lub jak zwykle że nie masz czasu... Napraw ten błąd i tyle. Zwykły gracz - Winiu. Edytowane 9 Listopada 2012 przez Winiu Alwego, T.T i oremi dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 tez sie pod tym podpisuje sprawa przejmowania kont rowniez zajmujesz sie xxx. Ja oczywiscie wiem ze masz duzo zajec zwiezanych z gra itd ale nie lepiej napisac date powiedzmy za rok niz zamydlac nam oczy Zwykly gracz - T_T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Również jestem poirytowany faktem, że skrypty sojuszu leżą i kwiczą. Nie można przez to w normalny sposób zarządzać sojuszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 no dokładnie nie raz już była mowa o tym ze skrypy sojuszę będą zrobione i niestety do dnia dzisijszego jest problem z sojuszem ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy19941 Napisano 10 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Ja pisalem do deusa na PW w dniu : Wysłano 11 wrzesień 2012 - 19:08 . Na temat bledow w skrypcie sojuszu . I tylko czesc bledow zostala naprawiona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 ciekawe jakie? bo ja mam wrażenie że jak stoi, tak stoi a ludzie rang zmieniać nie mogą, mimo że mają pełne prawa, no ale już dawno mnie to nie zastanawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy19941 Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 ciekawe jakie? bo ja mam wrażenie że jak stoi, tak stoi a ludzie rang zmieniać nie mogą, mimo że mają pełne prawa, no ale już dawno mnie to nie zastanawia Ja mialem prawa zaznaczone w sojuszu itd a nie mialem panelu " Administracja sojuszem " tylko to jak narazie zrobili . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 a kiedy niby to zrobili?bo ja jak pamiętam to panel zawsze był, strone wew i zew można było poprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy19941 Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ja tego nie mialem mimo zaznaczonych praw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 no to widać nie miałeś zaznaczonych praw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy19941 Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Mialem w tym rzecz . Ale panel nie dzialal . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi