Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapewne przyniosłyby, kredyt miałbyś już spory. Kolejny tego typu spam (lub poprzedniego [tok myślenia]) i zaliczysz się do tego tematu.

To może od razu daj mi bana bo próbuję coś wnieść do tematu, wyrażam własną opinię i daję pomysł? Jeszcze chwilę a tutaj za zalogowanie się będą bany.

Napisano

To może od razu daj mi bana bo próbuję coś wnieść do tematu, wyrażam własną opinię i daję pomysł? Jeszcze chwilę a tutaj za zalogowanie się będą bany.

Proszę bardzo. Bo chyba tylko to da Ci do zrozumienia, że powinieneś przestać już spamować w tym temacie.

POST 2:

2 godziny nie minęły a już przynajmniej 3 osoby, które zaliczają się pod ten temat. To doraźnie świadczy o tym, że regulamin oraz dobry smak w żadnym wypadku nie był kwestionowany przez użytkowników.

Napisano

deusx upominam....

używaj opcji edytuj a nie piszesz post pod postem... (ulubiony tekst daggera :troll: )

im więcej banów teraz tym mniej problemów będzie :0 tak trzymać ! :)

Napisano

Ja uważam, że sposób naszego wyrażania świadczy o naszej inteligencji. Ale co robić jak co niektórzy mają znikome słownictwo opierające się na podwórkowej łacinie.

Napisano

Jak dla mnie dobry pomysł, nie umiesz się zachować to po prostu zmień grę, każdy z Nas akceptował regulamin, niech więc teraz "dotrzyma słowa"

Co do rozprawki można jeszcze postawić hipotezę:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.