Anon Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Zapewne przyniosłyby, kredyt miałbyś już spory. Kolejny tego typu spam (lub poprzedniego [tok myślenia]) i zaliczysz się do tego tematu. To może od razu daj mi bana bo próbuję coś wnieść do tematu, wyrażam własną opinię i daję pomysł? Jeszcze chwilę a tutaj za zalogowanie się będą bany. Alwego i Winiu dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 To może od razu daj mi bana bo próbuję coś wnieść do tematu, wyrażam własną opinię i daję pomysł? Jeszcze chwilę a tutaj za zalogowanie się będą bany.Proszę bardzo. Bo chyba tylko to da Ci do zrozumienia, że powinieneś przestać już spamować w tym temacie. POST 2: 2 godziny nie minęły a już przynajmniej 3 osoby, które zaliczają się pod ten temat. To doraźnie świadczy o tym, że regulamin oraz dobry smak w żadnym wypadku nie był kwestionowany przez użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 deusx upominam....używaj opcji edytuj a nie piszesz post pod postem... (ulubiony tekst daggera ) im więcej banów teraz tym mniej problemów będzie :0 tak trzymać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drwal Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ja uważam, że sposób naszego wyrażania świadczy o naszej inteligencji. Ale co robić jak co niektórzy mają znikome słownictwo opierające się na podwórkowej łacinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Jak dla mnie dobry pomysł, nie umiesz się zachować to po prostu zmień grę, każdy z Nas akceptował regulamin, niech więc teraz "dotrzyma słowa"Co do rozprawki można jeszcze postawić hipotezę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi