Dexter_97 Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 nick:zdziszLGu:4 nie mogę na żadną moją kolonie floty wysłać wyskakuje mi PLANETA CHRONIONA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 nie ma to jak konto po administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) YYYY kurcze to chyba sie gdzieś zaznaczało/odznaczało..nie pamiętam...Pomoze ktoś z teamu..? Edit: Więc proszę Cie deusx jak to przeczytasz zdejmij tą ochronkę z moich byłych kont...zdzisLG u2/u4/u6Dzięki z góry... Edytowane 5 Listopada 2012 przez zdzisLG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ja niestety nie pomogę, ochrone planet musi zdjąć Deus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Kiedyś takie coś znajdowało się w "Ustawieniach", ale kto wie kiedy to było... Tutaj zdjąć ochronę może tylko deusx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ochrona zdjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) dziękuje bardzo i pozdrawiam Edytowane 6 Listopada 2012 przez anatomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi