marshall Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Listopada 2012 Dostalem ostrzezenie, no ok.Ale potem odrazu ban ? niby za co ? Cytuj
deusx Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Listopada 2012 Za obrazę operatora na shoutbox. Cytuj
marshall Napisano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) yyy chodzi o wpis z czym mi MiG sie kojarzy ?tak? no nie robmy jaj sobie... bo to nie jest zadna obraza.... i na ile jeszcze niby ten ban wyssany z palca ? Edytowane 4 Listopada 2012 przez marshall Cytuj
marshall Napisano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2012 No wiec na ile ban ?Na tyle co Helweter napisał ?Parodia normalnie... Cytuj
charlie Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2012 a jaka to była obraza? bo z tego co pamietam to były zarty ale nie wulgi obrazliwe....jak napisze do kogos ale ty głuptasek jestes albo ty swinko to juz obraza i ban? no bez zartów..sb umrze jak marszi nie bedzie na nim pisał..xd..prosze o przytoczenie tej kwesti gdzie była obraza Cytuj
deusx Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2012 i na ile jeszcze niby ten ban wyssany z palca ? Udostępnie ostatnie twoje 100 shoutów dzisiaj, ostrzegam, że ich poziom będzie co najmniej żenujące. Cytuj
marshall Napisano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2012 Udostępnie ostatnie twoje 100 shoutów dzisiaj, ostrzegam, że ich poziom będzie co najmniej żenujące. a co te 100 shoutow ma do bana za obraze administracji bo ja nie rozumiem ?napisanie ze ktos kojarzy mi sie z wazelina jest takie straszne ? Cytuj
charlie Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2012 prosze bardzo dla przypomnienia dwa podstawowe punkty regulaminu na sb 1. Zabrania się używania słów powszechnie uznawanych za wulgarne.2. Zabrania się rozpoczynania, wdawania się w kłótnie oraz prowokacji do niej. napisanie ze ktos kojarzy nam sie z wazeliną według regulaminu nie jest wulgaryzmem..jest to tylko osobiste odczucie ze zostało sie obrazonym czytając te slowa ale nie ma sie do pokrycia złamania regulaminu...jak ja nazwe kogos wariatem to tez wulg? no ktos moze sie obrazic owszem ale nie jest to złamaniem regulaminu..apeluje o rosądek i obiektywizm... Cytuj
chada Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2012 Marshall daj spokój z nimi nie wygrasz oni moga pisać co chcesz a ty jus nie:-D:-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi