Anon Napisano 3 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Od 20 minut pewien kolega mi się mści za stratę 4 kulek rozwalając mi obronę poprzez użycie RMP. A że tej obrony wiele nie ma to i szkoda mi budować przeciwrakiety. Co chwila dostaje raporty z ataków RMP : http://vlep.pl/oj1ust.png Zakreślone koordy to linki przez które wchodzimy do galaktyki skąd wypuszczone były RMP. Jednak gdy próbuję to zrobić, wyskakuje mi to: http://vlep.pl/91s2dy.png Przeglądarka: Chrome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 3 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 z chroma jeśli dobrze pamiętam nie da się również ich wysyłać .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 3 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) da sie wyslac tylko sa problemy/ Edytowane 3 Listopada 2012 przez Alwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anon Napisano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Wysyłać się nie da, lecz link który przekierowywuje Cię do danej gali powinien być sprawny w każdej przeglądarce. Właśnie sprawdziłem i w żadnej nie chodzi, więc linki są uszkodzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 3 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 z jakiej paki sa moje koordy??? nic do ciebie nie wysylalem zadnych rakiet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anon Napisano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Koordy uni 6 to są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Poprawione, rmp na chrome jutro zostaną zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) to sa moje koordy z u6 a nic do ciebie nie wysylalem a nie mam zadnych programow ktore by to robily za mnie wiec nie wiem o co kaman Edytowane 4 Listopada 2012 przez kaboom1983 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 kaboom, zaktualizuj swoje mapy bo na moich na tych koordach Twoich planet nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi