Gość Gal Anonim Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Jak w temacie oddam konto na u2 konto samo eko Razem 7.439.295.689.350 36/4260 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tipo Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Ja chętnie wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 mnie znasz, przyjme z checia eko,bo eko,ale wkrotce by sie zmienilo na nie-eko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodzer Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Też chętnie przejmę eko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joze Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 mnie znasz, przyjme z checia eko,bo eko,ale wkrotce by sie zmienilo na nie-eko a podobno nemasz czasu na gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 (edytowane) na eko ? pff na u5 konto niedlugo pojdzie do nowego wlasciciela,wiec bede mial czas wplacac do banku Edytowane 1 Listopada 2012 przez -shiwa- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodzer Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 wiec bede mial czas wplacac do banku "ale wkrotce by sie zmienilo na nie-eko ;P"Weź ty się zastanów. joze dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianflk Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Napisałem pw, rowniez jestem chetny, zeby zajac sie Twoim kontem i nie zmarnowac Twojego poswiecenia : pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Również chętnie przejmę, doświadczenie mam, mogę się ewentualnie wymienić na u6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Przyjme również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 zemsta a ty podobno nie chciałeś u2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 @_Kocica wiesz jakie floty sa na u2? wiesz ile to sklladania z eko? akurat do matury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 nie oddawj dla virtuala to dombambosz zmarnuje nastepne konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Konto oddane do zamknięcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi