Bumble Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Witam serdecznie . wchodzę sobie na konto klikam podgląd a tu http://screenshooter.net/data/uploads/qj/wu/ldpg.jpg Nie stanowi to żadnego utrudnienia w grze wystarczyło odświeżyć komunikat zniknął. Występował on czasami wcześniej jak i na SB dowiedziałem się ze nie tylko mi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Również u siebie zauważyłem ten błąd.Dodam, że podobny komunikat otrzymuje podczas korzystania z opcji przeznaczonych tylko dla SGO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy19941 Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Mi sie wyswietla podobny blad podczas przegladania galaktyki jak i w podgladzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 ponotujcie, czy za każdym razem na końcu jest on line 35. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joze Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 ja mm to praktycznie non stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy19941 Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 (edytowane) Ja mialem kilka razy 35 na koncu http://www2.picturepush.com/photo/a/11303430/1024/Anonymous/Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png Edytowane 1 Listopada 2012 przez siwy19941 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Będzie przeprowadzona weryfikacja co powoduje ten błąd, bo to odnosi się do błędnej funkcji wywoływanej przez inny (szukany) plik. To na pewno coś z misji lub przeliczania flot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 u mnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 u mnie z akazdym razem linia 35. obczaj deus co z nia nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 To się pokazuje wszędzie, nie tylko w podglądzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Przypadkowo doszedłem w końcu o co chodzi, błąd od jutra przestanie być wyświetlany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi