ASS Napisano 19 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Witam, Uni ; 6Nick ; AstatowiecPlaneta ; 8:202:8 Przy budowie Magazynu Metalu, zdublowało mi budynek +1 poziom, proszę o odjęcie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 19 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Moze dwa razy klikles ? Jest opcja zburz, sam mozesz to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASS Napisano 19 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Moze dwa razy klikles ? Jest opcja zburz, sam mozesz to zrobic Mam płacić za błąd? Miałem surowca na 1lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Albo dodało 2x do kolejki, ale dodało jeden poziom. Jeżeli dodało 2x do kolejki to użytkownik musi anulować element (ta opcja jest darmowa), jeżeli budynek już się mimo tego zbudował to wina jest po użytkownika stornie. Natomiast jeżeli był to jeden element a magazyn teoretycznie wzrósł x2 to surowców za to nie pobrało. Wg. mnie jest to niedopatrzenie, pomylona planeta, nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 19 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 fajny nik //warn za spam,MiG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASS Napisano 19 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 fajny nik Tak, zwłaszcza że nie ma nic wspólnego z Astatami Albo dodało 2x do kolejki, ale dodało jeden poziom. Jeżeli dodało 2x do kolejki to użytkownik musi anulować element (ta opcja jest darmowa), jeżeli budynek już się mimo tego zbudował to wina jest po użytkownika stornie. Natomiast jeżeli był to jeden element a magazyn teoretycznie wzrósł x2 to surowców za to nie pobrało. Wg. mnie jest to niedopatrzenie, pomylona planeta, nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić.No jak uważasz, Adminie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi