Feniks Napisano 17 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Witam,Sytłacja wygląda tak. Gram na u2 nick Revan. Gracz Sandrusia1 leciała na mnie 30.000.000 GS po upływie czasu wysłała ponad 30 mld OW lecz ustawiła je tak że przyleciały wcześniej o 3 niz GS'y Zbudowałem 5mld OW otworzyłem nowe okno z grą i przyszykowałem na jedynm oknie odrazu teleportacje a drugie okno do odmierzenia czasu. W 2 oknie kiedy OW sandy miały na liczniku czas 0:00:00 teleportowałem flote na księzyc który był atakowny.Kiedy zobaczyłem RW okazało sie że flota teleportowała sie przed dolotem OW sandry przez co poniosłem straty. Proszę o rozpatrzenie czaów teleportacji i ataków sandry, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 17 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 myślę, że to mogło być spowodowane minimalnymi różnicami czasu (nawet kilkanaście milisekund) wynikające z ładowania stron, m.in. czasu lotu w podglądzie. Wiadomo, że trzeba co jakiś czas odświeżyć podgląd, bo czas się czasami "rozjeżdża" i jest inny przed odświeżeniem i po odświeżeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandra1 Napisano 17 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 myślę, że to mogło być spowodowane minimalnymi różnicami czasu (nawet kilkanaście milisekund) wynikające z ładowania stron, m.in. czasu lotu w podglądzie. Wiadomo, że trzeba co jakiś czas odświeżyć podgląd, bo czas się czasami "rozjeżdża" i jest inny przed odświeżeniem i po odświeżeniu. to własnie tłumaczyłam koledze no ale nie chciał mi uwierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 17 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Zgadzam się z przedmówcami. Ja zawsze przed wysłaniem floty gdy łapię kogoś z falangi odświeżam ją żeby zaktualizować czas bądź przed dolotem wrogiej floty, gdyż po czasie robią się rozbieżności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feniks Napisano 17 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 drugie okno otworzyłem 30s przed ataiem wiec nie wiem czy az taka duza rozbierznaosc sie zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 17 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 różnica sekundowa mogła się zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feniks Napisano 17 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Tak czy owak mam jedno zapytanie,Czy jest chociaż cień szansy na zwrot floty? bo jak nie to nie chce mi sie tracic czasu na pisanie proźby o zwrot floty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 17 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 możesz spróbować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 17 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ale przecież skrypt nie wykonuje się szybciej a jeżeli już to wolniej przez zacinanie się komputera bądź przeglądarki. Przekłamanie nie może mieć miejsca w te strone opisaną w tej sytuacji a jedynie w drugą. Polecam w takim wypadku napisać podanie o zwrot tym bardziej, że w jakimś niedawnym RW widziałem, że było bardzo podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Proszę napisać podanie o zwrot, na razie przychodzi mi na myśl jedna możliwa sytuacja, która to mogła spowodować, ale muszę ją zweryfikować pierw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi