AsKier Napisano 12 Października 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Października 2012 Witam wszystkich. Nazywam się Jacek, jestem z Bytomia, z Ogame miałem pierwszy raz styczność jakieś 6 lat temu.Tutaj gram od nieco ponad miesiąca, ale dopiero dziś założyłem konto na forum, jednak jeszcze nie doszedłem do tego, po co to zrobiłem, prawdopodobnie z nudów. Początkowo byłem zaskoczony, gdyż kiedy chciałem się zarejestrować, okazało się, że mój e-mail był zajęty. Nie pamiętam kiedy tu grałem (i czy w ogóle grałem), ale byłem sprytniejszy od systemu i zarejestrowałem się na Uni 2, zamiast na najnowszym. Przy okazji chętnie bym dołączył do jakiegoś sojuszu, żeby czasem coś się działo podczas gry. Oprócz grania w tę grę, interesuję się graniem w inną grę, a mianowicie LoL'a, sportem, jeszcze innymi grami, głownie RPG i strategiczno-logicznymi, zjawiskami ponadprzyrodzonymi, a poza tym grami zręcznościowymi i muzyką, Pewnie mam więcej zainteresowań i chciałem coś jeszcze napisać, ale trochę mi się spać chce w tym momencie, więc zapomniałem. Dobranoc i pozdrawiam Cytuj
SheeVa Napisano 12 Października 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Października 2012 witaj wsrod nazzej spolecznosci raz zaczales juz nie skonczysz zycze owocnej gry Cytuj
AsKier Napisano 13 Października 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 13 Października 2012 raz zaczales juz nie skonczysz Zauważyłem już, że ta społeczność jest całkiem, całkiem Więc chyba masz rację Cytuj
NotEnough Napisano 13 Października 2012 Zgłoszenie Napisano 13 Października 2012 Witamy , LoL ? To może Powiesz gdzie grasz i Jak długo ? Cytuj
MiG Napisano 14 Października 2012 Zgłoszenie Napisano 14 Października 2012 Witaj Tak się składa że nie tylko Ty jesteś z Bytomia ;> Baw się dobrze -,- Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi