Alwego Napisano 11 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Sprawdzone na dwóch uniwersach, na żadnym skrócenie nie działa mimo, że na 100% nic nie skracałem.Alwego (U4)Alwego (U6) Gdzieś już ktoś to zgłaszał ale nie widzę tematu.Są jakieś rozwiązania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 11 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 u5 to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Poprawiałem ten błąd w innym temacie, sprawdzę o co tym razem chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Czy bada się cały czas to samo badanie czy załączyliście od zmiany inne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 12 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Mnie się jedno badanie robi od ponad tygodnia, drugie juz ponad miesiąc. Nic nie załączalem ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 12 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 ja na poczatku tygodnia odpalilem nowe badanie i sprawdzilem. teraz nie mam jak. skoncze badac - sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 U niektórych widać jeszcze zapisane stare czasy, tzn, że od wprowadzenia funkcji nic się nie zresetowało (np. trwa ciągle to samo badanie). Proszę sprawdzać na nowych badaniach, czy opcja działa poprawnie, bo aktualnie nie widzę błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 13 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 (edytowane) Znaczy się co? 10 dni w plecy jestem przez bug, ktorego nie widzisz w przeciwieństwie do wielu innych osób? Nie można tego jakoś ręcznie skrócić i zdjąć tryt z konta? W końcu jakby nie patrzeć problem wynika z tego, że coś zrobiłeś źle i stąd ten bug, bo wcześniej to działalo. Właśnie sprawdziłem, że o 5 dni równiez nie mogę skrócić badania. Kiedy można się spodziewać naprawienia błędu? /// Posty połączone.Dagger157 Edytowane 14 Października 2012 przez Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Po zakończeniu aktualnego badania. Warn za double post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 13 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Deus pomysl chwilę... jakbym edytowal post, to byś nie widział, że jest nowa informacja. Celowo nie edytowałem posta, ale widzę, że myślenie wyjątkowo słabo Ci idzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 13 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Deus i Alwego ma być 10 dni w plecy przez bug? To nie jest fair... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Deus pomysl chwilę... jakbym edytowal post, to byś nie widział, że jest nowa informacja. Celowo nie edytowałem posta, ale widzę, że myślenie wyjątkowo słabo Ci idzie...Ban 3 dni za obrazę, edytowany post się podświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drwal Napisano 13 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Ta tylko nie on jest w placy ja robię ekspa na 28 i co po 15 nie zrezygnuję z badań a skrócic sie nie da. I na co mi ten cały tryt.PS. deus nie obrażaj się jak kobieta kamillu12 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi