Mafiu Napisano 10 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Witam to znowu ja a o to kolejna częsc "dziwnych pomysłow" Dzisiaj komunikując sie z sojusznikami nie moglem zbytnio nawiązać z nimi dobrego kontaktu bo roznego typu opoznienia ze strony technicznej lub poprostu niedopatrzenie wiadomosci. Wpadłem na pomysl komunikatora w sojuszu , takigo shout boxa ale tylko dla własnego sojuszu co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 10 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Jestem na nie Powodowało by to rózne "lagi" i jest to zbędne jest dobrze jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mafiu Napisano 10 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Jestem na nie Powodowało by to rózne "lagi" i jest to zbędne jest dobrze jak jest shoutbox nie laguje , jestesmy na bardzo dobrym serwerze z tego co wiem wiec lagi odpadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 10 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Każdy sojusz ma już jeden wewnętrzny komunikator i nie bardzo wiem po co by miał istnieć jeszcze drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 10 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 świetny pomysł ja jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 10 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ja jak i wiekszosc nie mamy problemów z wiadomosciami , zamiast robic jakies nowe pomysły trzeba dopracowac stare , czyli zadania , bo nie zalicza niektórych ,. Historia Lotów jest w wer.BETA i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mafiu Napisano 10 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Każdy sojusz ma już jeden wewnętrzny komunikator i nie bardzo wiem po co by miał istnieć jeszcze drugi. Bo w wiadomosciach sojuszu poprostu sie nie wygodnie pisze , taki shoutbox mial by to ułatwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 10 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Deus nie dostosuje gry do 5 osob bo gdyby tak było juz by kazdy miał to co by chciał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 10 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 shoutbox nie laguje , jestesmy na bardzo dobrym serwerze z tego co wiem wiec lagi odpadaja Myślę że chodziło mu o to że gra może stracić na płynności, przez co np nie zdarzymy wysłać floty bo na sekunde nam sie serwer zawiesi czy coś w tym stylu... Osobiście uważam pomysł ze nie trafiony, każdy i tak używa albo komunikatora zewnętrznego, albo normalnych wiadomości. Nie zauważyłem żadnego opóźnienia w ich dostarczaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mafiu Napisano 10 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Deus nie dostosuje gry do 5 osob bo gdyby tak było juz by kazdy miał to co by chciał . dlatego napisalem temat tutaj a nie priv do deusa bądzcie bardziej obiektywni , ktos kto ma sojusz po to by pogadac i sie poznawać powinien poprzeć , ja zrobilem kanał na AQQ bo poprostu wiadomosci z sojuszu są niewygodne jak sie duzo pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 10 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Własnie , co zrobisz gdy np bede mial 7-8 sek na ucieczke i chce szybko cos zrobic a tu wiadomosc na Sb gry i co ? I złom tak ? nie stary dzieki , ja sie w eko nie bawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mafiu Napisano 10 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Nie bylo by zadnej wiadomosci ktora by utrudniła cokolwiek , wchodzilo by sie w sojusz i tam poprostu pod wszystkimi info sojuszu shoutbox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 10 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 To juz lepszym pomysłem bylo by zastąpienie SB ircem z możliwościa rejestrowania kanałów, imo wtedy towarzycho bardziej by się ruszyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 10 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Każdy sojusz może założyć sobie własny flash czat lub darmowego shoutbox'a na swoim forum.Przykłąd czatu sojuszu Amnesia z u5: http://www.flash-chat.pl/chat.php?chatID=AMNESIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 10 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 nie no z tym Shoutem to nie trafiłeś, lepiej by było jakby przesnieśc miejsce z którego się kilka napisz wiadomość do sojuszu z zakładki sojusz na np panel z lewej strony, jak już tak dokładnie to i przydałby się jakieś coś co będzie zapisywać wiadomości wysłane na pw do innych graczy, bo teraz to masakra, wracam jakoś za 2 godziny a tu 5 wiadomości i nie kojrze o co im chodzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 10 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 oremi dobry pomysl z tym archiwum wychodzacych...mam podobnieMafiu...cieszy fakt ze sie starasz,ale jest za duzo rzeczy ktore powstrzymuja w rozwoju gry-BETA wersje historii lotow i zadan, sojusz do kompletnej przebudowy,pakiety trytu,gdzies obila mi sie o oczy zmiana magazyniera na ekspedycji na dodatkowy slot.. co do samego pomyslu...policz aktywne sojusze pomnoz ilosc czlonkow...zobacz jakie to da obciazenie dla serwera...predzej ulepszenia wizualne i funkcjonalne bierzacego systemu. co nie zmienia faktu,ze w sojuszu nalezy naprawic wiele wazniejszych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi