Skocz do zawartości

Komunikacja w sojuszu

Mafiu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam to znowu ja a o to kolejna częsc "dziwnych pomysłow"

Dzisiaj komunikując sie z sojusznikami nie moglem zbytnio nawiązać z nimi dobrego kontaktu bo roznego typu opoznienia ze strony technicznej lub poprostu niedopatrzenie wiadomosci. Wpadłem na pomysl komunikatora w sojuszu , takigo shout boxa ale tylko dla własnego sojuszu co wy na to ? :)

shoutbox nie laguje , jestesmy na bardzo dobrym serwerze z tego co wiem wiec lagi odpadaja :)

Myślę że chodziło mu o to że gra może stracić na płynności, przez co np nie zdarzymy wysłać floty bo na sekunde nam sie serwer zawiesi czy coś w tym stylu...

Osobiście uważam pomysł ze nie trafiony, każdy i tak używa albo komunikatora zewnętrznego, albo normalnych wiadomości. Nie zauważyłem żadnego opóźnienia w ich dostarczaniu...

Deus nie dostosuje gry do 5 osob bo gdyby tak było juz by kazdy miał to co by chciał .

dlatego napisalem temat tutaj a nie priv do deusa ;P bądzcie bardziej obiektywni , ktos kto ma sojusz po to by pogadac i sie poznawać powinien poprzeć , ja zrobilem kanał na AQQ bo poprostu wiadomosci z sojuszu są niewygodne jak sie duzo pisze

nie no z tym Shoutem to nie trafiłeś, lepiej by było jakby przesnieśc miejsce z którego się kilka napisz wiadomość do sojuszu z zakładki sojusz na np panel z lewej strony, jak już tak dokładnie to i przydałby się jakieś coś co będzie zapisywać wiadomości wysłane na pw do innych graczy, bo teraz to masakra, wracam jakoś za 2 godziny a tu 5 wiadomości i nie kojrze o co im chodzi..

oremi dobry pomysl z tym archiwum wychodzacych...mam podobnie

Mafiu...cieszy fakt ze sie starasz,ale jest za duzo rzeczy ktore powstrzymuja w rozwoju gry-BETA wersje historii lotow i zadan, sojusz do kompletnej przebudowy,pakiety trytu,gdzies obila mi sie o oczy zmiana magazyniera na ekspedycji na dodatkowy slot..

co do samego pomyslu...policz aktywne sojusze pomnoz ilosc czlonkow...zobacz jakie to da obciazenie dla serwera...predzej ulepszenia wizualne i funkcjonalne bierzacego systemu. co nie zmienia faktu,ze w sojuszu nalezy naprawic wiele wazniejszych rzeczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.