agr Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam moje pytanie brzmi czy to zadanie liczy sie z geologiem czy bez?? bo zostało mi pare lvl lab z poprzedniego zadania a z geologiem mam ponad 10bln na metal a nie wiem czy moge przeznaczyc sure z zadania z labkami na obrone i techy czy bede musiał cisnac eko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Żadnego zadania nie liczy z geologiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eryk Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam moje pytanie brzmi czy to zadanie liczy sie z geologiem czy bez?? bo zostało mi pare lvl lab z poprzedniego zadania a z geologiem mam ponad 10bln na metal a nie wiem czy moge przeznaczyc sure z zadania z labkami na obrone i techy czy bede musiał cisnac ekoSam nad tym boleje, ale właśnie bez geologa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi