Mafiu Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam , szukałem i nie znalazłem , byc moze zle szukałem wiec pisze.Chodzi o estetyke. jest pozna godzina wiec poprawcie mnie jak cos bedzie nie zrozumiale. Jak mam na podgladzie podglad ( maslo maslane ) na wszystkie planety i moony ( chodzi o liste ktora sie rozwija na górze) to mozna by bylo zrobic ulatwienie jak i poprawic estetyke tego podgladu przez szeregowanie tych moonów pod dana planete zeby to wygladalo w sposob: planeta1moon1planeta2moon2planeta3moon3 i tak dalej a nie:planeta1planeta2planeta3moon1moon2planeta4moon3 i tak dalej i tak dalej również przyjąłem inna koncepcje poszeregowania tych moonów calkowicie pod wszystkimi naszymi planetami. To tyle na temat propozycji. Gdyby juz cos takiego bylo proponowane lub dostepne w grze prosze mnie poprawic bo jak mowie szukałem a nie znalazlem. Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 W ustawieniach masz sortowanie planet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mafiu Napisano 8 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 o to nie wiedzialem , sprawdzilem ale i tak troche beznadzieja bo nie ma tego o czym mowilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) ustaw wedlug wspolrzednych rosnaco Edytowane 8 Października 2012 przez -shiwa- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mafiu Napisano 8 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 okej do zamkniecia tak jak mowilem robilem to pozno w nocy i nie wszystkie sie dopatrzyłem + jestem nowy i nie wszystko wiem ^^dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi