agr Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 (edytowane) Witam mam problem z zaliczeniem tego zadania.Mimo ze zrobiłem 75 ekspów nie chce mi tego zaliczyc.Prosze cos z tym zrobic z góry dziekuje:) Dodam ze ekspy zrobiłem w 16h Edytowane 7 Października 2012 przez agr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umcyk Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 A na liczniku masz 75? Jak zrobisz 75 misji w ciągu 24h, ale klikniesz sobie zaliczenie zadania następnego dnia, to nie zaliczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agr Napisano 7 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 do 24 h mam jeszcze 1h 20 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umcyk Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 (edytowane) A na liczniku masz 75+ ekspedycji czy nie masz? Bo to byłby nie pierwszy raz, kiedy Twoje obliczenia mijają się ze stanem faktycznym. Edytowane 7 Października 2012 przez Umcyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agr Napisano 7 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 nie własnie mam 70 ale wysłałem chyba z 20 ekspów wieczorem i nie liczyło mi ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umcyk Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Cóż. Nic więcej do dodania ja nie mam. No, może to, że mi liczyło dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 No to wyslałeś wieczorem 20 a odjeło Ci 25 wcześniejszych. źle musialeś policzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi