Marco Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Nie działa ten pakiet. Użyłem 2 razy i zabrało mi łącznie 500 trytu a temperatura jak była tak jest taka sama. Nie wiem jak z innymi nowymi pakietami boję się skorzystać żeby nie stracić więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurono Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 u mnie to samopróbowałem łącznie na 10 albo więcej planetach, logowałem się od nowa, ale nic nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Podpinam się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 nie dziala,u5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniwas Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 u3 nie dziala 30k poszlo i nawet stopnia w dul ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinrad Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) U mnie też nie działa na U3 --------------------- Pożar to może nie jest ale brak reakcji administracji staje się powoli frustrujący! Edytowane 6 Października 2012 przez Spinrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capobastone Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Tez probowalem na U5 i lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alice Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Do się dopiszę do kolektywu , U6 tez lipa , a kliknełam w sumie 3 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umcyk Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 U2 to samo, 2 razy kliknąłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agr Napisano 6 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 U mnie to samo:( U6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sith Grom Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 uni 4 teznie dzala oziebianie planety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Wieczorem planety zostaną oziębione o już kupione pakiety i opcja zacznie prawidłowo działać, przepraszam za opóźnienie w naprawie. kurono dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Ochładzane planety zmniejszyły swoje temperatury, opcja działa już prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniwas Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 nie dziala nadal mam caly czas taka sama temp jak byla a wpakowalem 30k trytu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 wszystko dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniwas Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 jakos mi nie zmiejszyla sie nic temperatura a wydalem 30k trytu jak weszlo i skoro dziala a mi sie nie zmienila to chce spowrotem 30k trytu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 o 13 stopni sobie zmniejszylem matke i kilka na drugiej planecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniwas Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 ale ja zmiejszalem jak weszlo i nie dzialalo dlatego jak dziala to niech temperatura spadnie albo chce zwrot trytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 ale ja zmiejszalem jak weszlo i nie dzialalo dlatego jak dziala to niech temperatura spadnie albo chce zwrot trytuTemperatura się zmniejszyła, trzeba było sobie zapisać wcześniejszą i kordy tej planety. Sprawdzałem skrypt kilka razy, na pewno dobrze ochłodził, nie ma co siać propagandy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniwas Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 ta planeta ma taka temp Od -30 do 10 stopni ochladzalem ja i nie spadlo nic tylko ze ochladzalem jak weszlo to kilka dni temu i skoro dziala to czemu nie spadlo nizej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Widocznie ochłodziłeś inną planetę, podaj jej kordy i uni jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurono Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 ja tam za dużo nie wydałem zaraz po aktualizacji więc nie ma problemu, ale wygląda na to że faktycznie planety się nie ochłodziły (przynajmniej u mnie) bo łączne wydobycie deuteru w ogóle nie wzrosło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Ochłodzenie o jeden stopień to żadna różnica. Ci, którzy uważają, że planety się nie ochłodziły proszeni są o napisanie podania na ogamtest@gmail.com o zwrot trytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinrad Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Temperatura się zmniejszyła, trzeba było sobie zapisać wcześniejszą i kordy tej planety. Sprawdzałem skrypt kilka razy, na pewno dobrze ochłodził, nie ma co siać propagandy ! Tak się składa, że zrobiłem sobie zrzut ekranu z jednej z planet gdzie obniżałem temperaturę i jak było tak jest nawet nie drgnęło - ups ale numer! Proszę o korektę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ochłodzenie o jeden stopień to żadna różnica. Ci, którzy uważają, że planety się nie ochłodziły proszeni są o napisanie podania na ogamtest@gmail.com o zwrot trytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi