Eryk Napisano 2 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 (edytowane) Witam, kiedy jakaś akcja charatatywna?Pozdrawiam. Edytowane 7 Października 2012 przez krzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Kupienie konta poza licytacją na cel charytatywny jest kategorycznie zabronione pod rygorem oczywiście dożywotniego bana dla konta kupionego (oczywiście bez zwrotu gotówki ). Niebawem będzie następna licytacją, proszę obserwować News ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eryk Napisano 2 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ok, no oto mi mniej więcej chodziło, że na jakiś cel przelać gotóweczke, pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kmueller500koni Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Kiedy będzie akcja? Też mam na chwilę obecną budżet..Może by się przydało na jakiś cel komuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Postaram się wynaleźć jakieś konto, nie zależy to jednak w 100% ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 wynalezc... wystarczy zwiekszyc limit pkt kont do przejecia.... pislem o tym dawno temu i nic z tym nie zrobiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yzj Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) u3 top6 Manio - jak najbardziej nadaje sie do licytacji...u3 top10 deeppurple - rowniez (iI) widnieje na tych kontach od wielu miesiecy.... chociaz zeby mialy wydobycie na 100%... Edytowane 8 Października 2012 przez yzj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 manio nie zna passow , maila ... konto przepadlo chcialem je dla kumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 u3 top6 Manio - jak najbardziej nadaje sie do licytacji...u3 top10 deeppurple - rowniez (iI) widnieje na tych kontach od wielu miesiecy.... chociaz zeby mialy wydobycie na 100%... Mają 50% wydobycia, to mało ? Kiedyś w ogóle nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feniks Napisano 9 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 (edytowane) KNN top 1 u2 zszedl z urlopu i jest nieaktywny (iderek) ale za te konto ja bym zaczą licytacje od 400 zl bo gość dużo w nie kasy władował Edytowane 9 Października 2012 przez Feniks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 9 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 400 zl za konto KKN?? Buhahah xD W przypadku tego konta, to mysle ze licytacja powinna sie zaczynac bynajmniej od 600. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feniks Napisano 9 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 400 zl za konto KKN?? Buhahah xD W przypadku tego konta, to mysle ze licytacja powinna sie zaczynac bynajmniej od 600. Wiesz wpierw napisałem 1000 zł ale edytowałem to by nie przesadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mafiu Napisano 9 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 400 zl za konto KKN?? Buhahah xD W przypadku tego konta, to mysle ze licytacja powinna sie zaczynac bynajmniej od 600. Prosze nie uzywać słów ktorych nie znamy ._. Co do konta to oczywiscie , ze z 800 by sie wytrzepało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bullshit Napisano 9 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 (edytowane) Moje konto od 1000zł w licytacji by sie zaczynalo... Edytowane 9 Października 2012 przez bullshit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kmueller500koni Napisano 9 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Moje konto od 1000zł w licytacji by sie zaczynalo...Ty jesteś chyba not normal koleś...kto ci da 1000zł za konto w grze..która dziś jest...a jutro może zniknąć.400zł to i tak jest dużo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 9 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 To nie temat na tego typu rozmowy. //Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi