Catalyst Napisano 8 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Aktualizowana lista uczestników zabawy. Parę składów zostało odrzuconych, proszę sprawdzać swoje maile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) 146 osób sie doliczyłem, może 150 padnie nawet (jak sie dozgłaszają z poprawnymi składami) a Deus panikowałeś że frekwencji nie będzie Edytowane 8 Października 2012 przez Goldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 życzę wszystkim powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
themcaharpl Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Zapisałem się Themcahar (uni 2)Raport z wyslanej wiadomosci godzina 22:23) Może udało mi się zapisać? Bo do 24 heh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Przedostatnia aktualizacja została zrobiona, składów poprawionych lub wysłanych po 23:59 nie będziemy rozpatrywać. Następna aktualizacja już jutro rano, harmonogram pojawi się we środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Zapisy został zakończone, mamy 155 uczestników !Harmonogram będzie ułożony jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Napisano 12 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Witam,mam pytanko,go odpadl,pozdrawiam.dzie jest ewentualny wzglad na tarozgrywke,i zobaczyc liste ko wygral a kt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 12 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 dopiero cat symuluje 1 runde dzisiaj jeszcze będą wyniki chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 12 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Witam,mam pytanko,go odpadl,pozdrawiam.dzie jest ewentualny wzglad na tarozgrywke,i zobaczyc liste ko wygral a ktZapraszam do Harmonogramu Walk. Tam proszę toczyć dalszą dyskusję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi