TomaszMROK Napisano 4 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Szczęścia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 4 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Hmm ja też ja też I jak ktoś znów mnie pokona o kilka %% to będę zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 4 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Uczestnicy aktualizowani. Mamy już 78 zgłoszonych flot do zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Życzę wszystkim szczęścia w zabawie:)bo flotke uklepać idealną nie da się....Liczy się szczęście.. i czasami ułamek % Więc jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 5 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Lista uczestników aktualizowana. Nie czekajcie do ostatniej chwili ze zgłoszeniem waszych flot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) Uff mało nie przegapiłem a czekałem z niecierpliwością na tą edycję. W poprzedniej dotarłem do IV fazy jako debiutant więc teraz tylko zwycięstwo!! Optymista ze mnie -,- Edytowane 5 Października 2012 przez Sphinx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 6 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Uff mało nie przegapiłem a czekałem z niecierpliwością na tą edycję. W poprzedniej dotarłem do IV fazy jako debiutant więc teraz tylko zwycięstwo!! Optymista ze mnie -,- uważaj żebyś w 1 rundzie nie odpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 6 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 (edytowane) Mam pytanko które mnie nurtuje już od kilku edycji tego konkursu .Mianowicie czy nagrody poszczególnych uni będą rozdawane tym którzy najdalej zaszli czy może będą robione osobne symulacje ? Edit Dobra doczytałem wcześniej jakoś tego nie widziałem tzn.poprzednie edycje Edytowane 6 Października 2012 przez Bumble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 6 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 No to sie zapisałem sory ze tak późno, ogolnie moja flotkę obliczylem w 2-3 minuty bo nie mam czasu na jakies symulacje. Mojego starego skladu flot nie znalazłem nigdzie na mailu wiec licze na szczescie bo w tamtej edycji 100 mi wpadla teraz pewnie mi zostanie karny jezyk haha powodzenia wszystkim zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinx Napisano 6 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 uważaj żebyś w 1 rundzie nie odpadł haha co racja to racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Kiedy bedzie aktualizacja ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Cat musiał pilnie wyjechać...więc jak tylko deusx się pojawi to pewnie zaktualizuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 na razie 92 osoby zapisane najwięcej z u2 i u6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zmijka Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 kiedy aktualizacja bo wysłałem wczoraj w południe a do dziś są zgłoszenia jeśli mam coś nie tak nie zdarzę się poprawić ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 a co w przypadku jak np gracz A i B dojdą z danego uniwersum do IV rundy, a C, D i E do III i będą to osoby które zaszły najdalej z człego uni (reszta poodpadała niżej a i zwycięzców -którzy i tak by sie nie liczyli w dodatkowych nagrodach- nie będzie z tego uni, peszek).i teraz pytanie, nagrody dodatkowe dostaną:a) A, B, C, D, E ?b) A i B a między C, D, E będą symulacje w celu znalezienia najlepszego i ten najlepszy dostanie tylko rak mi sie nasuneło pytanie przed chwilą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwiolek Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 kiedy kolejna aktualizacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Kolejna aktualizacja pojawi się do 21:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Aktualizacja zrobiona, szukać się na liście w temacie, jeżeli was nie ma sprawdzić swoje skrzynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniwas Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 deu zmien to Xardas (zmiana na pkt120) juz sie zmienilo na pkt120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 deu zmien to Xardas (zmiana na pkt120) juz sie zmienilo na pkt120Zmienię dopiero po zabawie, zgłosiłeś się na ten nick to będziesz miał taki do końca, w razie ewentualnej wygranej sprostujesz dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 no i frekwencja z ostatniego złomowania została pobita o 1 osobe więcej chyba że sie pomyliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Zapisy zostaną przedłużone do jutra ze względu na późną aktualizację i dosyłanie ostatnich składów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 no no już 127 graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 no i frekwencja z ostatniego złomowania została pobita o 1 osobe więcejNo to super. Bijemy rekordy. Ciekawe ile zajmie symulacja pierwszej rundy. Powodzenia wszystkim i dobrej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Kolejna aktualizacja zrobiona, doszło kolejnych 8 osób, oczekujemy jeszcze na dosłanie poprawnych składów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi