Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Życzę wszystkim szczęścia w zabawie:)bo flotke uklepać idealną nie da się....

Liczy się szczęście.. i czasami ułamek % :)

Więc jazda :)

Napisano (edytowane)

Uff mało nie przegapiłem a czekałem z niecierpliwością na tą edycję. W poprzedniej dotarłem do IV fazy jako debiutant więc teraz tylko zwycięstwo!! Optymista ze mnie -,- :D

Edytowane przez Sphinx
Napisano
  W dniu 5.10.2012 o 23:16, Sphinx napisał:

Uff mało nie przegapiłem a czekałem z niecierpliwością na tą edycję. W poprzedniej dotarłem do IV fazy jako debiutant więc teraz tylko zwycięstwo!! Optymista ze mnie -,- :D

uważaj żebyś w 1 rundzie nie odpadł :P

Napisano (edytowane)

Mam pytanko które mnie nurtuje już od kilku edycji tego konkursu .

Mianowicie czy nagrody poszczególnych uni będą rozdawane tym którzy najdalej zaszli czy może będą robione osobne symulacje ? :D

Edit

Dobra doczytałem :D

wcześniej jakoś tego nie widziałem tzn.poprzednie edycje :D

Edytowane przez Bumble
Napisano

No to sie zapisałem :P sory ze tak późno, ogolnie moja flotkę obliczylem w 2-3 minuty bo nie mam czasu na jakies symulacje. Mojego starego skladu flot nie znalazłem nigdzie na mailu wiec licze na szczescie bo w tamtej edycji 100 mi wpadla :P teraz pewnie mi zostanie karny jezyk :P haha

powodzenia wszystkim zycze

Napisano

kiedy aktualizacja bo wysłałem wczoraj w południe a do dziś są zgłoszenia jeśli mam coś nie tak nie zdarzę się poprawić ;/

Napisano

a co w przypadku jak np gracz A i B dojdą z danego uniwersum do IV rundy, a C, D i E do III i będą to osoby które zaszły najdalej z człego uni (reszta poodpadała niżej a i zwycięzców -którzy i tak by sie nie liczyli w dodatkowych nagrodach- nie będzie z tego uni, peszek).

i teraz pytanie, nagrody dodatkowe dostaną:

a) A, B, C, D, E ?

b) A i B a między C, D, E będą symulacje w celu znalezienia najlepszego i ten najlepszy dostanie tylko

rak mi sie nasuneło pytanie przed chwilą

Napisano
  W dniu 7.10.2012 o 18:55, pkt120 napisał:

deu zmien to Xardas (zmiana na pkt120) juz sie zmienilo na pkt120

Zmienię dopiero po zabawie, zgłosiłeś się na ten nick to będziesz miał taki do końca, w razie ewentualnej wygranej sprostujesz dane.

Napisano
  W dniu 7.10.2012 o 19:00, Goldi napisał:

no i frekwencja z ostatniego złomowania została pobita o 1 osobe więcej

No to super. Bijemy rekordy. Ciekawe ile zajmie symulacja pierwszej rundy. ;D

Powodzenia wszystkim i dobrej zabawy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.