Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Życzę wszystkim szczęścia w zabawie:)bo flotke uklepać idealną nie da się....

Liczy się szczęście.. i czasami ułamek % :)

Więc jazda :)

Napisano (edytowane)

Uff mało nie przegapiłem a czekałem z niecierpliwością na tą edycję. W poprzedniej dotarłem do IV fazy jako debiutant więc teraz tylko zwycięstwo!! Optymista ze mnie -,- :D

Edytowane przez Sphinx
Napisano

Uff mało nie przegapiłem a czekałem z niecierpliwością na tą edycję. W poprzedniej dotarłem do IV fazy jako debiutant więc teraz tylko zwycięstwo!! Optymista ze mnie -,- :D

uważaj żebyś w 1 rundzie nie odpadł :P

Napisano (edytowane)

Mam pytanko które mnie nurtuje już od kilku edycji tego konkursu .

Mianowicie czy nagrody poszczególnych uni będą rozdawane tym którzy najdalej zaszli czy może będą robione osobne symulacje ? :D

Edit

Dobra doczytałem :D

wcześniej jakoś tego nie widziałem tzn.poprzednie edycje :D

Edytowane przez Bumble
Napisano

No to sie zapisałem :P sory ze tak późno, ogolnie moja flotkę obliczylem w 2-3 minuty bo nie mam czasu na jakies symulacje. Mojego starego skladu flot nie znalazłem nigdzie na mailu wiec licze na szczescie bo w tamtej edycji 100 mi wpadla :P teraz pewnie mi zostanie karny jezyk :P haha

powodzenia wszystkim zycze

Napisano

kiedy aktualizacja bo wysłałem wczoraj w południe a do dziś są zgłoszenia jeśli mam coś nie tak nie zdarzę się poprawić ;/

Napisano

a co w przypadku jak np gracz A i B dojdą z danego uniwersum do IV rundy, a C, D i E do III i będą to osoby które zaszły najdalej z człego uni (reszta poodpadała niżej a i zwycięzców -którzy i tak by sie nie liczyli w dodatkowych nagrodach- nie będzie z tego uni, peszek).

i teraz pytanie, nagrody dodatkowe dostaną:

a) A, B, C, D, E ?

b) A i B a między C, D, E będą symulacje w celu znalezienia najlepszego i ten najlepszy dostanie tylko

rak mi sie nasuneło pytanie przed chwilą

Napisano

deu zmien to Xardas (zmiana na pkt120) juz sie zmienilo na pkt120

Zmienię dopiero po zabawie, zgłosiłeś się na ten nick to będziesz miał taki do końca, w razie ewentualnej wygranej sprostujesz dane.

Napisano

no i frekwencja z ostatniego złomowania została pobita o 1 osobe więcej

No to super. Bijemy rekordy. Ciekawe ile zajmie symulacja pierwszej rundy. ;D

Powodzenia wszystkim i dobrej zabawy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.