Feniks Napisano 24 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Chciałbym zapytać jaka jest szansa spowolnienia flot o 200-300 moze 400% na U2, spowolnienie flot dało by możliwośc budowania przez graczy większą ilośc flot.pytanie numer 2Czy była by możliwosć przeprowadzenia ankiety na ten temat przez administrację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 24 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Czy była by możliwosć przeprowadzenia ankiety na ten temat przez administrację?to akurat sam możesz ustawić gdzies u gówy po prawej jest zdaje sie opcja od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 24 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Każdy użytkownik może zamieścić ankietę na forum. Temat prędkości flot był wielokrotnie poruszany, wystarczy użyć opcji: "szukaj". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 24 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 ja wam powiem ze osobiscie gram tu glownie ze wzgledu na speed... gdyby nie ta mozliwoac ataku z zaskoczki,najprawdopodobniej by mnie tu dawno nie bylo , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capobastone Napisano 24 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Dokładnie tak. gdybym chciał latać tak wolno dalej tracił bym czas na Ogame Uważam ze pomysł co najmniej chybiony!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 24 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 (edytowane) Była już ankieta ale mimo dość sporego poparcia (57%) nowe uni zachowało prędkość poprzednich. http://forum.ogam.online/topic/9732-spowolnienie-statkow-na-nowym-uni/ BTW, jemu chodziło może o ankietę ogłoszoną w grze przez administrację, bo są tacy co wejdą raz w miesiącu na forum. Edytowane 24 Września 2012 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 25 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Tak ja inni wyżej. Większość graczy gra tutaj ze względu na speed, efekt zaskoczenia jest najważniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi