Gość -LEON- Napisano 18 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Tak sobie to przeglądam i jest fajnie, tylko brakuje tam jednej statystyki. Czy można by tam coś dodać?Konkretnie o to chodzi, co pogrubione. Flota: xNajwiększy pojedynczy atak: xNajwiększy pojedynczy atak bez strat: xNajwiększy jednorazowa obrona przed atakiem: xFlota o wartości co najmniej 100.000.000.000 punktów: x dniFlota o wartości co najmniej 750.000.000.000 punktów: x dni Teraz pisze przy tym zadaniu, żeby codziennie klikać, to się klika. Ale czy coś się zlicza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 18 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Trochę to głupie, bo mogę mieć flotę wartości 100 mld punktów przez 2 tygodnie, a wystarczy że raz zapomnę kliknąć "sprawdź" i zadanie nie wykonane? Dobrze rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 18 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 ja tam bym chciał widzieć w końcu w rozwinięciu tegoTechnologia: 24Ekspedycje badania: 11Ekspedycje misje: 6żeby było jeszcze takie coś: Wykonano ekspedycji: 68425Trafiono (znaleziono) tryt: 10652liczby oczywiście przypadkowe kurono dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurono Napisano 18 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 właśnie, skoro można było dodać liczbę wykonanych ekspedycji w ciągu ostatnich 24h to fajnie było by tez wiedzieć ile mam już w sumie bo przy zadaniu "Ekspedycje badania: zad nr12" nie wiem na czym stoję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 18 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 bo przy zadaniu "Ekspedycje badania: zad nr12" nie wiem na czym stojęwłaśnie temu o tym pisze, bo na oko z 3,2k posłanych jest, ale weź ie domyśl czy 3,2 czy jakieś nie policzyłem bo przepadły i 3,4 jest...no i o trycie nie wspomne bo tu zielonego pojęcia nie mam zupełnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi