Czarny93 Napisano 17 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Co wy na to, aby gracze którzy są na U, byli w rekordach na niebiesko, tak jak jest to w statystykach? Ułatwi to trochę sprawę, nie trzeba będzie osobno sprawdzać czy dany gracz ma urlop. To jest pierdoła, nie jest specjalnie potrzebne, ale myślę że przydało by się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 18 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Nie wiem czy to dobry pomysł...bo..nic on tak w sumie nam nie da...Nie wiem jak Ty ale ja jak patrze w rekordy to i tak juz wiem/pamiętam kto na U a kto gra...Lepiej by juz było zrobić aby gracze zbanowani i ci na U w ogóle nie widnieli w rekordach...Jak juz się tym zająć to porządnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 18 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 ja to wogole nie tylko popieram twój temat i pomysł ale i dokładam swoje 5 groszy mianowicie nie powinno byc w rekordach po ID matki tylko po tym kto pierwszy to zrobił w końcu to rekord tak a rekordem jest pierwsze zbudowanie zbadanie itp a nie kto pierwszy konto miałgłownie chodzi mi o technologie ekspedycji jako pierwszy na calej grze zbadalem na 29 lvl i co z tego mam nawet mnie w rekordach nie ma bo konto stoprocent ma niższe IDto mnie sie wlasnie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 19 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 ja to wogole nie tylko popieram twój temat i pomysł ale i dokładam swoje 5 groszy mianowicie nie powinno byc w rekordach po ID matki tylko po tym kto pierwszy to zrobił w końcu to rekord tak a rekordem jest pierwsze zbudowanie zbadanie itp a nie kto pierwszy konto miałgłownie chodzi mi o technologie ekspedycji jako pierwszy na calej grze zbadalem na 29 lvl i co z tego mam nawet mnie w rekordach nie ma bo konto stoprocent ma niższe IDto mnie sie wlasnie nie podoba Agree. Jako pierwszy zbadałem 28 lvl ekspa na u5 i tak już mnie tam nie ma w rekordach bo Jaro ma niższy ID... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi