ARAB Napisano 11 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Września 2012 Dobra misiaczki mam prosbe do Was wszystkich mianowicie : Bardzo proszę o zagłosowanie na mojego syna Kubusia w konkursie nabudowlę piaskową z góry dziękuje:) http://www.miniminiplus.pl/konkurs/kuba_item/7937/ranking T.T dodał reakcję 1 Cytuj
deusx Napisano 12 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Września 2012 Poszło, z tego co patrzę, mamy 1 miejsce Cytuj
Dagger157 Napisano 12 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Września 2012 Zagłosowałem - oczywiście na 5. Cytuj
ARAB Napisano 17 Września 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 17 Września 2012 Chcialbym Wszystkim podziekowac za oddanie glosu w konkursie minimini dla mojego syna Kubusia Kubus wygral :) Cytuj
ARAB Napisano 17 Września 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 17 Września 2012 To sa nagrody : Spośród wszystkich nadesłanych przez Was prac 17 września br. komisja konkursowa wybierze najpiękniejszą, jej zdaniem, budowlę i nagrodzi jej autora Nagrodę Finałową - zestaw upominków od MiniMini+ zawierający: pluszową Rybkę MiniMini, Pluszowego Detektywa Łodygę i 3 książeczki z serii przygód Rybki MiniMini! Bedzie sie cieszyl Cytuj
deusx Napisano 17 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 17 Września 2012 Gratuluję, choć szczerze muszę przyznać, że konkurencja była bardzo silna <_> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi