kurono Napisano 10 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 (edytowane) Ten problem mam od wczoraj, ale myślałem że to po prostu jakiś chwilowy błąd, niestety dziś też nie mogę skracać czasu badań. np. teraz mam badanie "Czas budowy: 06h 40m 20s", pozostały czas "6:17:20Anuluj", a gdy chcę skrócić o 3godziny to dostaję informację że "Skróciłes już wybrane badanie, żądanie odrzucone." co jest niemożliwe bo najmniejszy pakiet to 3h więc powinienem mieć "3h 40m 20s" lub mniej. U4, kurono [6:495:7] Edytowane 10 Września 2012 przez kurono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 10 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Zmniejszenie czasu badania o 3 godzin 7.500Zmniejszenie czasu badania o 12 godzin 25.000Zmniejszenie czasu badania o 5 dni 100.000Zmniejszenie czasu badania o 10 dni 150.000 poprostu skrociłes juz te badanie ktoras opcja z w/wa mozna tylko raz skracac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurono Napisano 10 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 przecież napisałem że to nie możliwe bo gdybym skrócił nawet o 3h to badanie powinno trwać już 3h 40m 20s a trwa ponad 6h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 10 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 ale wczesniej skrociłes moze juz , o np 12 h i wiecej juz zadna opcja nie pujdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurono Napisano 10 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 napisałem że podstawowy Czas budowy: 06h 40m 20s, więc po 12h powinno się w ogóle zakończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 10 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 dobra nie doczytalem sorry , to moze trytu niemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurono Napisano 10 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 trytu mam ponad 300k poza tym pisało by że nie mam trytu a nie że skróciłem już badanie /// Post pod postem. Używaj opcji edytuj.Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drwal Napisano 10 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Powie tak też mam to u siebie na u5 chciałem ekspedycje skrócić o 10 dni i ten sam komunikat mi wyskoczył.Ale u mnie badanie ruszało z naukowcem, przy czym za tryt nie było skracane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 10 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 U mnie był problem, że mam naukowca ważnego do 1970 roku. Po ostatnich zmianach chyba się coś w badaniach posypało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurono Napisano 10 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 ja mam aktywowanego: naukowca, 20 dniowe zmniejszenie czasu badań o 20%no ale dotychczas wszystko działało i mogłem skracać nawet z tymi pakietami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 10 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Widocznie raz już skracałeś te badanie.Powiedzmy tydzień temu włączyłeś te badania, skróciłeś o 3h, ale nagle musiałeś włączyć urlop, co za tym idzie wyłączyć badanie, a włączając je od nowa już nie można używać na nim pakietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurono Napisano 10 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 próbowałem włączać inne badania i skracać, ale też nie działa btw dlaczego nie mogę skrócić badania które które kiedyś skróciłem a teraz włączyłem od nowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 To nie mój pomysł jakby co Ale to jest jedyna opcja w tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drwal Napisano 10 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 no ja się tu nie zgodzę i jak widać nie jedna osoba ma z tym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Działało działało i nagle przestało?Może deus coś przygrzebał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurono Napisano 10 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 dokładnie, działało działało i przestałood wczorajszego wieczora przestało nie wiem, są jakieś ograniczenia? bo chciałem zrobić sobie 400pkt za badania do zadań, wczoraj zrobiłem ponad 20 różnych badań i każde skracałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Będzie dodawany nowy pakiet odnośnie oziębienia planety, to skrypt trytu cały lekko poprawię pod każdym względem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurono Napisano 10 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 przed chwilą sprawdzałem i działaa gdy próbowałem to samo badanie (na którym dopiero co skróciłem czas) skrócić jakieś 3-4h temu to nie działałonie wiem czy coś poprawialiście, ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi